Neon Vibes Get Lit Illuminating Peel Off Mask van Freeman | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Neon Vibes Get Lit Illuminating Peel Off Mask van Freeman. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Neon Vibes Get Lit Illuminating Peel Off Mask van Freeman is een peel off masker verrijkt met Goji bes. Dit peel off masker zou de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen en zou de hydratatie van de huid verhogen. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een dunne laag aan op een schoon, droog gezicht. Vermijd hierbij het gebied rond de ogen, wenkbrauwen, haargrens en lippen. Laat 10 à 15 minuten inwerken of totdat het is opgedroogd. Verwijder het masker voorzichtig vanaf de buitenste randen. Afspoelen met warm water.

Werkt het masker?

Het masker heeft een neon-roze kleur. Het masker heeft een licht zoete bessengeur, maar ruikt daarnaast ook naar alcohol, wat typisch is aan peel off maskers.

Het masker is vrij stroperig qua textuur. Hierdoor is het misschien lastiger aan te brengen dan een cream masker. Toch brengt het masker makkelijk aan. In de verpakking zit voldoende masker.

Het masker voelt fris aan bij het aanbrengen en wanneer het op de huid is aangebracht. Na een tijdje begint het masker lichtjes te trekken. Het masker droogt niet in 15 minuten. Je moet het er langer op laten. Het masker is makkelijk te verwijderen. Het geeft geen pijnlijk of trekkerig gevoel bij het verwijderen.

Mijn huid voelt niet gehydrateerd aan. Toch voelt mijn huid zacht aan. Het masker heeft dus niet het effect wat het belooft te hebben.

Ik kan het masker niet aanraden voor het effect dat het belooft te geven. Toch gaat je huid er zacht van aanvoelen en is het een goed peel off masker.

Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Neon Vibes Get Lit Illuminating Peel Off Mask van Freeman | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s