Manuka Honey Peel Off Mask van 7th Heaven | Review

Omdat ik steeds opzoek ben naar het perfecte masker voor mijn huid, test ik regelmatig nieuwe gezichtsmaskers uit. Een tijdje geleden kreeg ik het Manuka Honey Peel Off Mask van 7th Heaven opgestuurd en ik ben hier zeer benieuwd naar. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Manuka Honey Peel Off Mask van 7th Heaven is een peel off masker verrijkt met jasmijn, aloë vera en honing. Het masker zou voorzichtig de dode huidcellen verwijderen en de poriën proper maken. De mix van jasmijn, aloë vera en honing zou ook zorgen voor een verjongend gevoel. Je kan het Manuka Honey Peel Off Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Was en droog je gezicht. Breng een dikke laag van het masker aan op de huid. Laat het masker inwerken tot het droog is. Zo verkrijg je het beste effect. Verwijder het masker door af te pellen.

Werkt het masker?

Het Manuka Honey Peel Off Masker ruikt naar honing. Na een tijdje begin je de alcohol in het masker lichtjes te ruiken, maar dit valt niet op t.o.v. de heerlijke honinggeur. Het masker heeft een oranje-gele kleur en is transparant.

Het masker is stroperig, maar ook lopend genoeg om makkelijk aan te brengen. In de verpakking is meer als voldoende masker aanwezig om over het hele gezicht aan te brengen. Bij het aanbrengen voelt het masker fris aan. Na een tijdje begint het masker op te drogen en lichtjes te trekken.

Het duurt langer dan 20 minuten voordat het masker droog is. Het verwijderen van het masker gaat makkelijk.

Ik heb het gevoel dat het masker zeker dode huidcellen van mijn huid verwijdert. Het masker maakt de poriën op je kin en neus lichtjes proper. Zwarte puntjes zijn zeker nog niet verdwenen. Wel geeft het masker het gevoel dat mijn huid minder vettig is. Ik heb niet het gevoel dat mijn huid er verjongd aanvoelt. Toch voelt mijn huid zacht aan.

Het masker doet niet helemaal wat het beloofd. Toch vind ik het geen slecht masker, omdat het zeker olie en dode huidcellen verwijdert. Ook heeft het masker een heerlijke geur en is het zowel makkelijk aan te brengen als te verwijderen.

Je kan het Manuka Honey Peel Off Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit masker opgestuurd. In ruil hiervoor deelde ik enkele stories op Instagram. Het schrijven van deze blogpost was geen voorwaarde en doe ik volledig uit eigen mening. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Manuka Honey Peel Off Mask van 7th Heaven | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s