Soothing & Moisturizing Face Sheet Mask met Honey extract van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Soothing & Moisturizing Face Sheet Mask met Honey extract van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Soothing & Moisturizing Face Sheet Mask met Honey extract van Action is er één van het merk Maxbrands. Het masker is verrijkt met vitamine E, Hyaluronan en groene thee-extract. Het masker zou een vochtinbrengend zijn en een verzorgend effect op de huid hebben. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht zoals je dat gewend bent en dep de huid droog. Gebruik je vingertoppen om het serum gelijkmatig over het masker te verspreiden voor dat je de verpakking opent. Open de verpakking, haal het masker eruit en vouw het open. Plaats het masker op je gezicht en wrijf het glad over je hele gezicht, maar laat je ogen, mond en neus vrij. Laat het masker 15 à 20 minuten inwerken. Verwijder het masker en gooi het weg. Masseer het achtergebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Soothing & Moisturizing Face Sheet Mask met Honey extract heeft een zoete honinggeur. Er zijn ook fruitige toetsen aanwezig in de gezur. Het sheet masker heeft een witte kleur.

Het masker heeft een vrij correcte pasvorm. Het masker past vrij goed op mijn gezicht.

In het masker is er wel wat serum aanwezig. Toch lekt het serum niet uit het masker. Het serum geeft een verfrissend gevoel wanneer je het masker op hebt.

Het masker lijkt vochtinbrengend en hydraterend, wat goed is voor mijn huid. Het masker heeft geen specifiek verzorgend effect op mijn huid.

Als je op zoek bent naar een masker dat een hydraterend effect heeft, raad ik dit masker zeker aan. Daarnaast heeft het masker een lekkere zoete geur en een goede pasvorm.

Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Soothing & Moisturizing Face Sheet Mask met Honey extract van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s