Vitamin C Glow Sheet Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Vitamin C Glow Sheet Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Vitamin C Glow Sheet Mask van The Body Shop is verrijkt met vitamine C-rijke camu camu-bessen en biologische aloë vera. Het masker zou de huid een hydratatieboost en een frisse, stralende teint geven. Daarnaast zou dit masker je huid ook een natuurlijke glans en gezonde blos geven. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker uit en breng het aan op het gezicht. Verwijder na 15 minuten het masker en masseer het resterende vocht en heilzame stoffen in de huid. Voor het beste resultaat kan je dit masker combineren met andere producten uit de Vitamin C-lijn.

Werkt het masker?

Het masker heeft een witte kleur. Het masker heeft een zeer sterke alcohol geur, wat ik gek vind bij een sheet masker. In deze sterke alcoholgeur zit ook een lichte citrustoets.

Het masker is heeft een gekke pasvorm. Aan het voorhoofd zijn twee oortjes om het masker makkelijk aan te brengen. De grootte van het voorhoofd en de wangen zijn groot genoeg voor mij gezicht. Het stuk voor de wangen is groter dan bij de meeste sheet masker. Voor mijn gezicht is dit zeker goed. De openingen voor de neus, ogen en mond zijn ook groot genoeg. Het stukje tussen de neus en de mond is naar mijn mening te groot. De kin daarentegen vind ik dan net weer te klein.

Het masker is zeker verfrissend wanneer het aangebracht is. Er is voldoende serum in het masker aanwezig, en de serum druipt ook niet uit het masker. Soms begint het masker een tintelig gevoel te geven. Dit komt door volgens mij door de alcohol.

Mijn huid voelt nadien ook zeker verfrist en gehydrateerd aan. De alcohol in het masker zorgde niet voor roodheden. Ook heeft mijn huid een gezonde teint na gebruik.

Qua effect op mijn huid vind ik het masker zeker geen slecht masker. Alleen daarvoor zou ik het masker nog eens kopen. De geur van het masker vond ik niet zou aangenaam. Daarnaast vond ik dat het masker wat gek zat bij mijn kin en mijn bovenlip.

Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

3 gedachten over “Vitamin C Glow Sheet Mask van The Body Shop | Review

  1. Ik was wel benieuwd hoe alcohol die je rook zich zou gaan houden tot het eindresultaat. Maar gelukkig viel het mee. Ik vind dit soort maskers best wel aan de prijs. Goedkoper is het toch om een tube te kopen waar je veel vaker en langer mee kunt doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s