Facial Mask met Cactus Extract van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Facial Mask met Cactus Extract van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Facial Mask met Cactus Extract van Action is er één van het merk Mascot Europe. Het masker is een sheet masker en zou de huid op een milde wijze reinigen. Het masker bevat cactusextracten, aloë vera en allantoïne. Je kan het masker voor €0,69 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht. Breng het masker aan en laat het 15 à 20 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het overtollig serum in.

Werkt het masker?

Dit masker met cactus extract is een flinterdun wit sheet masker en heeft geen specifieke of felle geur.

De oogopeningen zijn aan de kleinere kant. Verder heeft dit masker een normale pasvorm.

Het masker voelt verfrissend en hydraterend aan. Toch heb ik niet het gevoel dat het masker mijn gezicht meer reinigt dan een ander sheet masker.

Ik raad dit masker niet aan omdat het je gezicht beter zou reinigen dan met anderen maskers. Toch is het een verfrissend masker met een goede pasvorm.

Je kan het Facial Mask met Cactus Extract voor €0,69 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Facial Mask met Cactus Extract van Action | Review

  1. Ik zou eigenlijk gewoon eens moeten beginnen met een masker, maar het komt er nooit van. Heel af en toe doe ik het toch eens, maar dan trekt heel mijn gezicht weer een aantal dagen en tja, dan gaat mijn goede voornemen toch weer de prullenbak in en komt er de komende jaren niets van masker meer in huis of op mijn gezicht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s