Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog is een romig masker verrijkt met Cupuaçu butter, Shea butter en Macadamia-olie. Cupuaçu butter zit vol met antioxidanten, vitamine A, B en C en essentiële vetzuren. Dit zou verdere uitdroging van je huid voorkomen en de natuurlijke barrièrefunctie van je huid versterken. Daarnaast zou het masker helpen bij het herstel van de natuurlijke absorptiecapaciteit om langdurig vocht vast te houden, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd. Dit zou zorgen voor een gehydrateerde huid die zacht aanvoelt, als resultaat. Je kan dit Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 bij Action vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht. Laat hierbij de huid rondom de ogen en de mond vrij. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met lauwwarm water.

Werkt het masker?

Het Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog is een wit crèmemasker. Het masker heeft een zoete, fruitige geur die zeker niet chemisch is.

Ik kon het masker rijkelijk aanbrengen. Het voelt ook aan als een echte crème. Het masker voelt fris, maar ook verzorgend aan als het is aangebracht. Het masker trekt lichtjes in de huid.Het masker is ook makkelijk te verwijderen met een washandje en lauwwarm water.

Mijn huid voelt zeker zacht en gehydrateerd aan. Dit geeft een verzorgd gevoel.

Ik raad het masker zeker aan. Het masker heeft een verzorgd gevoel.

Je kan dit Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 bij Action vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s