Deze producten heb ik in november opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand november. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 123 Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook een tube tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een frisse muntsmaak en geeft je mond een fris gevoel. Ik ben zeker wel fan van deze tandpasta. Deze tandpasta kan je hier via bol.com vinden.

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en deze maand heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgende:

  1. Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan dit Smooth Shea Butter Cupuaçu masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 bij Action vinden.
  2. Clay Face Mask met matcha van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  3. Haarmasker met banaanextract en koffie-olie van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan dit haarmasker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s