Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen voor de feestdagen | 2020

De feestdagen komen er aan. Dit jaar vieren we de feestdagen in een kleinere kring dan andere jaren. Toch is het fijn om tijdens de feestdagen een leuke maaltijd op tafel te toveren. De ene gaat zelf aan de slag met zijn kookkunsten. Een ander haalt dan weer graag een maaltijd op. Omdat de horeca het dit jaar hard te verduren heeft, is het dan ook tof om de lokale horeca tijdens de feestdagen nog eens te steunen door maaltijden op te halen of te laten leveren. Hieronder vind je een overzicht aan horecazaken en traiteurs  in Mechelen die gerechten en/of pakketen voor take-out aanbieden tijdens de feestdagen.

Mechelen

 • Cafetaria Iham: Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen

Cafetaria Iham biedt een kerstmenu aan. Bestellen kan tot 20 december en afhalen kan op 24 december. Meer info kan je hier op de Facebookpagina vinden.

Iham kerstmenu
 • De Fortuyne: Befferstraat 20, 2800 Mechelen

De Fortuyne biedt met de feestdagen twee verschillende feestmenu’s aan. Zo bieden ze een Essentials box aan. Meer info over deze box kan je in dit Facebookbericht vinden. Ook bieden ze een Deluxe box aan. Meer info over deze box kan je in dit Facebookbericht vinden.

 • Passade: Brusselsesteenweg 301, 2800 Mechelen

Passade biedt een feestmenu aan op Kerstmis en op Oud & Nieuw. De kerstmenu bestellen kan tot 22 december en kan je afhalen op 24 december tussen 14u00 en 18u00. De Nieuwjaarsmenu kan je bestellen tot 29 december en kan je afhalen op 31 december tussen 14u00 en 18u00. De feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je hier op hun website vinden.

 • Brasserie De Margriet: Bruul 52, 2800 Mechelen

Bij Brasserie De Margriet kan je hier op hun website de feestmenu vinden. Verdere info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Tommer: Caputsteenstraat 51A, 2800 Mechelen

Cateringbedrijf Tommer biedt een feestmenu aan dat je online kan bestellen. Bestellen kan hier via de site van Tommer. Meer info vind je hier op de website, hier op de Facebookpagina of in het onderstaande Facebookbericht.

 • Tartelies: Frederik De Merodestraat 3, 2800 Mechelen

Tartelies biedt een vegan eindejaarsmenu aan die je op 24 december en op 31 december tussen 10u00 en 14u00 kan ophalen. Bestellen kan hier via de website van Tartelies. Je kan ook meer info hier op de Facebookpagina vinden.

 • Salons Van Dijck: Frederik De Merodestraat 33, 2800 Mechelen

Bij Salons Van Dijck biedt men een kerstmenu en een oudejaarsmenu aan. Bestellen kan hier via de website. De menu’s worden aan huis geleverd. Meer info over bestellen kan je hier op de website en hier op de Facebookpagina vinden.

 • Tinelle: Goswin de Stassartstraat 90, 2800 Mechelen

Tinelle biedt een feestmenu en een aperobox aan tijdens de feestdagen. Deze zijn kindvriendelijk. Ook voor bedrijven kan je tijdens de feestdagen een aperobox bestellen. Bestellen kan hier via de website of via info@tinelle.be. Meer info kan je hier via de website of hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Chalex Eetcafé: Grote Markt 26, 2800 Mechelen

Bij Chalex kan je een kerstbrunch voor 2 personen bestellen en afhalen. Bestellen kan tot 23 december en afhalen kan op de dag zelf. Meer info vind je hier in dit Facebookbericht.

 • De Witten Vos: Grote Markt 30, 2800 Mechelen

Bij De Witten Vos kan je een kerst- en eindejaarsmenu bestellen. Bestellingen voor kerst geef je ten laatste door op 21 december. Bestellingen voor Oud & Nieuw geef je ten laatste door op 27 december. Meer info kan je hier op de Facebookpagina of hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Den Beer: Grote Markt 32-33, 2800 Mechelen

Bij brasserie Den Beer biedt men ook feestgerechten aan. Meer info kan je hier op hun website of hier op de Facebookpagina vinden.

Den Beer Feestmenu
 • Carlton: Grote Markt 34, 2800 Mechelen

Bij Carlton kan je een feestmenu bestellen voor kerstavond, kerstdag en oudjaar. Bestellen voor kerst kan tot 20 januari en afhalen kan op 24 en 25 december. Bestellen voor oudjaar kan tot 27 december en afhalen kan op 31 december. Bestellen kan via bestel@brasserie-carlton.be. Meer info kan je hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Brasserie Het Anker: Guido Gezellelaan 49, 2800 Mechelen

Bij Brasserie Het Anker kan je online een feestmenu bestellen. Je kan het menu ophalen op donderdag 24/12, zaterdag 26/12, zondag 27/12, donderdag 31/12, zaterdag 2/01 en zondag 3/01. Meer info kan je hier op de website vinden.

 • Huis van Hoof: Guldenstraat 9, 2800 Mechelen

Bij Huis van Hoof kan je ontbijtbrunches en hapjesboxen bestellen voor de feestdagen. Bestellingen voor Kerstdag geef je door voor 18 december. Bestellingen voor Nieuwjaarsdag geef je door voor 26 december. Afhalen kan de dag zelf tussen 9u00 en 11u00. Meer info kan je hier op de website vinden.

 • Puro: Guldenstraat 10, 2800 Mechelen

Puro biedt een feestmenu aan dat je kan afhalen met de feestdagen. Meer info kan je hier op de website en hier op hun Facebookpagina vinden.

 • De Vleeshalle: Huidevetterstraat 7, 2800 Mechelen

Alle smaakmakers van De Vleeshalle bieden zowel voor Kerst als voor nieuwjaar gerechten aan. Je kan bij elke smaakmaker elke gang van een menu bestellen. Je kan je bestellingen vanaf 24 november reeds bestellen. Maaltijden bestellen voor Kerst kan t.e.m. 20 december 2020. Je kerstmaaltijden kan je afhalen op 23 december en 24 december tussen 11u00 en 14u00. Maaltijden bestellen voor Oud & Nieuw kan t.e.m. 27 december 2020. De maaltijden kan je dan ophalen op 30 december en 31 december tussen 11u00 en 14u00. Bestellingen kan je hier via deze website plaatsen. Meer info kan je steeds op hun website en hun Facebookpagina vinden.

 • La cucina di Isabella: Jeanne Hellemansstraat 11, 2800 Mechelen

Bij La cucina di Isabella kan je een kerstmenu en een nieuwjaarsmenu bestellen. Bestellen voor kerst doe je voor 18 december. Je kan de menu afhalen op 24 en 25 december. Bestellen voor nieuwjaar doe je voor 25 december. Je kan de menu afhalen op 31 december en 1 januari. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Kabas: Keizerstraat 17, 2800 Mechelen

Bij de verpakkingsvrije winkel Kabas kan je maaltijden en/of menu’s bestellen. Zij doen dit in samenwerking met enkele andere winkels en horecazaken zoals Funky Jungle. Je kerstmenu bestellen kan tot 18 december. Bestellen kan via mail, sociale media of breng een bezoekje aan de winkel. Afhalen kan op 24, 25 en 31 december. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Maroon: Koning Albertplein 12A, 2800 Mechelen

Bij Maroon kan je een feestmenu bestellen tijdens kerst en Oud & Nieuw. Het menu en bestelinformatie vind je in het onderstaand Facebookbericht. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Kwizin: Koningin Astridlaan 73, 2800 Mechelen

Bij Kwizin kan je een feestmenu bestellen voor kerst en Oud & Nieuw. Bestellen doe je ten laatste 1 week op voorhand via mail. De maaltijden worden geleverd op 24 december en 31 december. Meer info kan je hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Chili Beans: Korenmarkt 19, 2800 Mechelen

Bij Chili Beans kan je een feestmenu met verschillende Mexicaanse gerechten bestellen. De feestmenu kost €27 per persoon. Bestellen voor Kerst kan tot 24 december. Afhalen kan op 23, 24 en 25 december tussen 14u00 en 16u00. Bestellen voor oudejaarsavond en Nieuwjaar kan tot 30 december. Afhalen kan op 30 en 31 december en 1 januari tussen 14u00 en 16u00. Meer info kan je hier op hun website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Gybels: Korenmarkt 23, 2800 Mechelen

Traiteur – Vleesatelier Gybels biedt een feestmenu aan. Dit feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je ook hier op de website vinden.

 • Het winkeltje: Korenmarkt 43, 2800 Mechelen

Het winkeltje biedt een feestmenu aan op Kerstmis en Oud & Nieuw. Bestellen voor Kerstmis kan tot 21 december en afhalen kan op 24 december. Bestellen voor Oud & Nieuw kan tot 28 december en afhalen kan op 31 december. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Slagerij-Traiteur Lierse Poort: Liersesteenweg 278, 2800 Mechelen

Bij Slagerij-Traiteur Lierse Poort biedt men een feestmenu aan. De eindejaarsfolder kan je hier vinden. Afhalen kan op 24, 26 en 31 december en op 2 januari. Op 25 en 31 december kan je enkel grote bestellingen afhalen. Meer info kan je hier op hun website en hier op hun Facebookpagina vinden.

 • Funky Jungle: Onder-den-Toren 7, 2800 Mechelen

Funky Jungle biedt een kerstmenu aan. Bestellen kan tot 18 december, middernacht en kan hier via de website. Afhalen kan op 23 en 24 december van 11u tot 13u. Meer info kan je hier op de website of hier op Instagram vinden.

 • Komisfeu: Ontvoeringsplein 2, 2800 Mechelen

Bij Komisfeu biedt men een feestmenu aan voor de feestdagen. Bestellen doe je minstens een dag op voorhand. Meer info vind je in de onderstaande Facebookpost of op hun Facebookpagina.

 • Van Der Valk Hotel – Ouwen dok: Rode-Kruisplein 1 – 4, 2800 Mechelen

Bij het Van Der Valk Hotel biedt men drie verschillende menu’s aan voor de feestdagen. Zo kan je een Kerstmenu verkrijgen. Meer informatie over het Kerstmenu kan je hier op de website vinden. Je kan ook een Oudejaarsavondmenu verkrijgen. De info over het Oudejaarsmenu kan je hier op de website vinden. Ook kan je een Nieuwjaarsbrunch verkrijgen. Meer info over de brunch kan je hier op de website vinden. Verder info over het Van Der Valk hotel kan je hier op de website vinden.

 • Il Cardinale: Sint-Rombouts Kerkhof 1, 2800 Mechelen

Bij Il Cardinale kan je verschillende feestmenu’s en kindermenu’s bestellen. Bestellen kan hier via de website en doe je best voor 20 december als je voor kerst besteld. Afhalen of laten leveren kan op 24 december. Bestellen voor nieuwjaar doe best voor 27 december. Afhalen kan op 31 december. Afhalen doe je in de Vleeshalle (Huidevetterstraat 7). Meer info kan je hier op de website vinden.

Il Cardinale Feestmenu
 • Zahia’s Cuisine: Steenweg 12, 2800 Mechelen

Zahia’s Cuisine biedt feestboxen aan tijdens de feestdagen. Meer info kan je hier op de website terugvinden.

 • Julia: Steenweg 40, 2800 Mechelen

Julia biedt een kerstmenu aan. Deze kerstmenu kan je hier op de website bestellen tot 21 december. Afhalen kan op 24 december tussen 12u00 en 15u00. Meer info vind je hier op de website of hier op de Facebookpagina.

 • TokoTien: Sint-Romboutskerkhof 2, 2800 Mechelen

Tijdens de kerst- en eindejaarsperiode is ook de pop up TokoTien open. Hier kan je Indonesische gerechten bestellen. Meer info kan je hier op hun website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Yumbel: Varkensstraat 2, 2800 Mechelen

Bij Yumbel kan je een kerstmenu en een oudejaarsmenu bestellen. Deze menu kan je laten leveren of afhalen. De kerstmenu kan je bestellen t.e.m. 20 december en kan je afhalen of laten leveren op 24 december. De oudejaarsmenu kan je bestellen t.e.m. 27 december en kan je afhalen of laten leveren op 31 december. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • PopFish Foodtruck: Veluwstraat 22A, 2800 Mechelen

Popfish biedt een kerst- en eindejaarsmenu aan. Voor kerst kan je bestellen tot 20 december. Voor oudjaar kan je bestellen tot 27 december. Meer info kan je hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Merad: Vismarkt 11, 2800 Mechelen

Bij Merad kan je ook een feestmenu bestellen. Dit feestmenu vind je in de Facebookpost hieronder. Meer info kan je vinden op hun website of op hun Facebookpagina.

 • ViaVia Reiscafé: Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen

Bij ViaVia biedt men een feestmenu met vlees en een vegetarisch feestmenu aan. Dit kan je zowel voor Kerst als met Oud&Nieuw bestellen. Het Kerstmenu kan je op 24 december ophalen. Het Oudejaarsmenu kan je op 31 december ophalen. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Chez Eline: Auwegemvaart 15 en Moensstraat 19, 2800 Mechelen

Bij Chez Eline kan je een Eindejaarsmenu bestellen en afhalen. Meer info kan je hier op de website en hier in dit Facebookbericht vinden.

 • Liesje en Sander – Fabien Gay – Vincent Moens: 2800 Mechelen

Cateringbedrijf Liesje en Sander bieden in samenwerking met de sommelier Fabien Gay en de bloemist Vincent Moens een feestmenu met aangepaste wijnen en decoratie een feestmenu aan. Meer info kan je hier op de website van Liesje en Sander vinden.

Bonheiden

 • Lets Cook: Berentrodedreef 51, 2820 Bonheiden

Cateringbedrijd Lets Cook biedt feestmenu’s voor Kerst en Oud & Nieuw aan. Ook bieden ze een kindermenu voor de feestdagen aan. Meer info kan je hier op de website vinden.

 • Gybels: Dorp 38, 2820 Bonheiden

Traiteur – Vleesatelier Gybels biedt een feestmenu aan. Dit feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je ook hier op de website vinden.

 • Oesters op je feest: Imeldalaan 14, 2820 Bonheiden

Het cateringbedrijf Oesters op je feest biedt oesters aan met de feestdagen. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • ’t Vliegend Peerd: Rijmenamseweg 85, 2820 Bonheiden

Bij ’t Vliegend Peerd kan je telefonisch een feestmenu bestellen. Bestellen voor Kerst kan t.e.m. dinsdag 22 december voor 18u. Bestellen voor Nieuwjaar kan t.e.m. dinsdag 29 december voor 18u. Je bestelling ophalen kan op 24, 25 en 31 december en 1 januari. Meer info kan je hier op de website terugvinden.

 • Lasagneria: Watermolenstraat 25, 2820 Bonheiden

Lasagneria biedt een feestmenu aan. Meer info kan je hier op de website terugvinden.

Heffen

 • Napoli Streetfood: Steenweg op Heindonk 74, 2801 Heffen

Bij Napoli Streetfood kan je een feestmenu bestellen. Bestellen voor kerstavond of kerstdag kan tot zondag 20 december en voor oud en nieuw kan je bestellen tot zondag 27 december. De feestmenu wordt geleverd op donderdag 24 december en donderdag 31 december tussen 10u00 en 16u30. Meer info vind je hier op de website.

Leest

 • T witte goud: Dorpstraat 5, 2811 Leest

T witte goud bied een feestmenu aan. Bestellen voor 24 en 25 december kan t.e.m. zaterdag 19 december 2020. Bestellen voor 31 december en 1 januari kan t.e.m. zaterdag 26 december 2020. Afhalen kan op 24, 25 en 31 december en 1 januari. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Bar LaTap: Leest-Dorp 9, 2811 Leest

Bar LaTap biedt tapas aan tijdens de feestdagen. De tapas die je kan bestellen, vind je hier op hun website. Verdere info kan je hier op hun website vinden.

 • Het Brughuis: Pastoor De Heuckstraat 13, 2811 Leest

Bij het Brughuis in Leest kan je een feestmenu bestellen. Deze feestmenu kan je hier vinden. Bestellen doe je minstens 3 dagen op voorhand. Meer info vind je hier op hun website of hier via hun Facebookpagina.

Sint-Katelijne-Waver

 • Centpourcent: Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Bij Centpourcent kan je voor zowel kerst als Oud & Nieuw een feestmenu bestellen. Voor Kerstmis bestel je voor 20 december en kan je het menu op 24 en 25 december ophalen. Voor Oud & Nieuw bestel je voor 27 december en kan je het menu op 31 december en 1 januari ophalen. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • T’Stoofke: Berlaarbaan 171, 2860 Sint Katelijne Waver

T’Stoofke biedt een feestmenu en een tapasbox aan met kerst en Oud & Nieuw. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Kok & Company: Duffelsesteenweg 115, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Bij Kok & Company biedt men als feestmenu een keuzemenu, een brunchmand of een tapasschotel. Info over het keuzemenu vind je hier op de website. Info over de brunchmand vind je hier op de website. Info over de tapasschotel vind je hier op de website. Bestellen kan t.e.m. 14 december via info@kok-en-company.be of  0468/353 454.

 • Luccas: Leemstraat 155, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Bij Luccas biedt men een Italiaans feestmenu en een antipasti-schotel aan. De feestmenu kan je hier op de website vinden. De antipasti-schotel kan je dan weer hier op de website terugvinden. Bestellen kan tot 20 december. De menu’s voor kerst worden op 24 december geleverd. De menu’s voor Oud & Nieuw worden op 31 december geleverd. Meer info kan je hier op de website terugvinden.

 • L’Olivier: Liersesteenweg 151, 2860 Sint-Katelijne-Waver

L’Olivier biedt een feestmenu aan met kerst en Oud en Nieuw. Bestellingen plaatsen voor 24 en 25 december kan t.e.m. zondag 20 december. Bestellingen plaatsen voor 31 december en 1 januari kan t.e.m. zondag 27 december. Afhalen kan op 24, 25 en 31 december en 1 januari tussen 11u00 en 14u00. Meer info kan je hier op hun site of hier op de Facebookpagina vinden.

 • Bistro Markt 21: Markt 21, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Bij Bistro Markt 21 kan je een hapjesbox bestellen tijdens de feestdagen. De kerstboxen kunnen besteld worden t.e.m. 20 december en kunne afgehaald worden op 24 en 25 december. De eindejaarsboxen kunnen besteld worden t.e.m. 27 december en kunnen afgehaald worden op 31 december en 1 januari. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

Feestmenu Markt 21, Sint-Katelijne-Waver

Zemst

 • Food & More: Linterpoortenlaan 122, 1980 Zemst

Bij Food & More biedt men een feestmenu aan voor kerst en Oud & Nieuw. Bestellen kan via info@food-and-more.be. Bestellingen voor Kerst kunnen geplaatst worden t.e.m. 20 december. Afhalen is mogelijk op 23, 24, 25 en 26 december. Bestellingen voor Nieuwjaar kunnen geplaatst worden t.e.m. 27 december. Afhalen is mogelijk op 30 en 31 december en 1 en 2 januari. Het feestmenu kan je hier terugvinden. Meer info kan je hier op de website vinden.

 • Kwizien: Eilandstraat 13, 1981 Zemst

Bij Kwizien catering kan je een feestmenu bestellen. De feestmenu kan je hier op de website vinden. Bestellen kan hier via de website.

Waar ga jij zeker en vast een maaltijd of menu bestellen tijdens de feestdagen?

Ontbreekt er nog een adresje in deze lijst? Laat het me zeker weten.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen voor de feestdagen | 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s