Shampoo en conditioner van Happy Soaps | Review

Een tijdje geleden kwam ik steeds meer advertenties op sociale media tegen van Happy Soaps. Door de felle kleurtjes van de zeep en door de kartonnen verpakking trokken deze advertenties mijn aandacht. Happy Soaps is een bedrijf dat zeep voor onder de douche, shampoos en conditioners in blokvorm aanbieden. Over de producten van Happy Soaps hoorde ik steeds meer lovende woorden. Een goede zeep, shampoo en conditioner kunnen niet ontbreken tussen mijn verzorgingsproducten. Mijn shampoo en conditioner waren opgebruikt. Omdat ik zo benieuwd ben naar deze producten, kocht ik een shampoo en conditioner in blokvorm bij Happy Soaps en testte ik deze producten uit. Ben jij ook benieuwd? Lees dan zeker even mee.

Happy Soaps is een webshop dat natuurlijke en plastiekvrije shampoo’s, conditioners en body bars verkoopt. Daarnaast worden er ook andere natuurlijke en plastiekvrije verzorgingsproducten zoals bathbombs, handzeep en deo en toebehoren zoals zeephouders, reisblikjes en washandjes verkocht. Bij de productie, opslag en verzending van de producten van Happy Soaps wordt geen grammetje plastiek gebruikt. Daarnaast wordt er in geen enkel product palmolie en andere rotzooi gebruikt en is ook elk product volledig veganistisch. De producten van Happy Soaps worden ook met de hand gemaakt in Nederland. Hierdoor wordt de CO2 – voetafdruk steeds kleiner.

Op de website van Happy Soaps kocht ik de You’re One in a Melon Shampoo Bar en de Melon Power Conditioner Bar. De beide producten zijn 100% plastiekvrij, gemaakt uit natuurlijke ingrediënten en vrij van palmolie. Beide producten bevatten meloen (verzacht en verstevigd het haar en bevordert haargroei) en natuurlijke shea butter (verzorgend) en zijn goed voor 90 à 110 wasbeurten. De You’re One in a Melon Shampoo Bar bevat ook quinoa (verstevigd en voedt) en olijfolie (vol antioxidanten). De Melon Power Conditioner Bar bevat ook cacao butter (maakt haar gezond) en arganolie (zorgt voor een natuurlijke glans). Beide producten zijn geschikt voor verschillende haartypen.

Je kan de You’re One in a Melon Shampoo Bar voor €8,75 hier op de site van Happy Soaps vinden. Je kan de Melon Power Conditioner Bar voor €9,75 hier op de site van Happy Soaps vinden.

Hoe gebruik je de Shampoo Bar?

Wrijf met natte handen de Shampoo Bar tussen je handpalmen zodat er schuim ontstaat. Een alternatief is om de Shampoo Bar direct door je haar te wrijven. Dit geeft alleen wel een sterker ontvettend effect. Gebruik het schuim om je haren in te zepen. Masseer het schuim zorgvuldig door je haar. Je kunt het ook sneller doen, maar door masseren schud je alle vettigheid en ander vuil uit je haar. Spoel hierna je haar grondig uit. Berg de Shampoo Bar netjes op, bij voorkeur op een droge plaats.

Hoe gebruik je de Conditioner Bar?

Conditioner Bar 15 tot 20 seconden onder de warme douche houden zodat die warm en zacht wordt. Wrijf tijdens het opwarmen van de Conditioner Bar met je handen over de bar om het verzachten te versnellen. De Conditioner Bar vervolgens zacht over het vochtige haar wrijven. Even laten inwerken. Haren goed uitspoelen.

Werken de shampoo en conditioner?

De shampoo heeft een rood-roze kleur en heeft een lekkere meloengeur. De shampoo schuimt redelijk goed, zowel in mijn handen als op mijn haar. Na gebruik van de shampoo en na uitspoelen voelt mijn haar proper aan. Wel voelt mijn haar wat stroef aan. Dit vind ik een nadeel maar het kan aan het type shampoo liggen. Wanneer mijn haar gedroogd is, voelt het zacht en proper aan.

De conditioner heeft een roze kleur en heeft een lekkere meloengeur. Toch ruikt de conditioner net wat anders dan de shampoo. Dit kan komen door een andere samenstelling aan ingrediënten. De conditioner smelt mooi in mijn handen bij gebruik. Wel moet ik oppassen dat de conditioner niet breekt. Er komt net te weinig product af om mijn lang haar helemaal te ontwarren, maar toch heb ik het gevoel dat de conditioner mijn haar goed verzorgt. Na gebruik en wanneer mijn haar droog is, voelt mijn haar zacht aan.

Ik startte op een gelijk moment met de shampoo als met de conditioner. Toch is het blokje van de conditioner als kleiner dan dat van de shampoo. Zowel de shampoo als de conditioner heb ik reeds een maand in gebruik. Ondertussen zijn de blokjes zichtbaar al gevorderd.

De blikjes die ik kocht om de shampoo en conditioner in te bewaren, zijn handige blikjes. De blokjes shampoo en conditioner drogen er goed in uit. Toch moet je oppassen dat je de blikjes niet laat vallen. Hierdoor kan het zijn dat de blikje minder makkelijk opengaan.

Over het algemeen ben ik tevreden over de producten van Happy Soaps. Toch ben ik momenteel meer tevreden van de shampoo dan van de conditioner, ook al werken beiden producten prima.

Je kan de You’re One in a Melon Shampoo Bar voor €8,75 hier op de site van Happy Soaps vinden. Je kan de Melon Power Conditioner Bar voor €9,75 hier op de site van Happy Soaps vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

8 gedachten over “Shampoo en conditioner van Happy Soaps | Review

  1. Onlangs heb ik ook HappySoaps aangeschaft, maar alleen de shampoo, niet de conditioner. Je merkt wel dat je haar er meer volume door krijgt, vind ik.

    Like

  2. Ik gebruik momenteel een shampoo bar van Cubbz (te koop in de Lidl), maar had de advertenties van Happy Soaps ook al gezien. Ik heb erg fijn haar, dus volume zou goed zijn, is de happy melon precies daarvoor geschikt? 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s