Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand februari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • You’re One in a Melon Shampoo Bar van Happy Soaps

Deze maand gebruikte ik de You’re One in a Melon Shampoo Bar van Happy Soaps op. Over het algemeen had deze shampoo een goed effect op mijn haar. Jammer dat de tinnen blikjes van Happy Soaps na een tijdje niet goed meer open gingen. Ik schreef een review over deze shampoo. Je kan deze review hier lezen. Je kan de You’re One in a Melon Shampoo Bar voor €8,75 hier op de site van Happy Soaps vinden. 

  • Daily Shine Shampoo en Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Daily Shine Shampoo en Conditioner van Nivea op. Deze shampoo en conditioner komen uit de blauwe lijn van Nivea haarverzorging en hebben een goed effect op mijn haar. Ik kocht deze shampoo en conditioner bij Action. De shampoo kan je voor €1,69 hier op de site van Action vinden. De conditioner kan je voor €1,69 hier op de site van Action vinden.

  • Dream Long Conditioner van Elseve

Deze maand gebruikte ik een Dream Long conditioner van Elseve op. Deze conditioner had zeker ook een goed effect op mijn haar en heeft een lekkere geur. Je kan deze conditioner voor €4,19 hier op de site van Kruidvat vinden.

  • Micellaire gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat

Deze maand gebruikte ik ook gezichtsreinigingsdoekjes van Kruidvat op. Deze werken goed. Je kan deze doekjes voor €1,69 hier op de site van Kruidvat vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s