Clay Face Mask met blauwe bes van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Clay Face Mask met blauwe bes van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Clay Face Mask met blauwe bes van Hema bevat blauwe bessenextract en hyaluronzuur. Dit masker zou je huid reinigen, zou helpen de fijne lijntjes te verzachten en zou de poriën verfijnen. Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Vermijd hierbij de zone rond de ogen en de mond. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker aan de hand van ronddraaiende bewegingen om de huid te laten exfoliëren. Na het exfoliëren moet je nog goed naspoelen. Voor het beste resultaat gebruik je het masker best 2 à 3 keer per week.

Werkt het masker?

Het Clay Face Mask met blauwe bes heeft een lichtblauwe kleur. Het kleimasker heeft de zoete geur van blauwe bessen.

Omdat het masker een kleimasker is, is het een vrij stevig masker qua textuur. Toch is het masker niet te dik qua textuur. Het masker is dus makkelijk aan te brengen en te verdelen over het gezicht. Er is voldoende product aanwezig in de verpakking.

Het masker geeft een fris gevoel bij aanbrengen. Het kleimasker droogt stilletjes aan op, maar is na 15 minuten zeker nog niet helemaal droog, wat ook niet hoeft. Doordat dit masker lichtjes opdroogt, geeft het een licht trekkerig gevoel, maar dit is niet overheersend.

Het masker is lastiger te verwijderen met een washandje. Wanneer je het masker onder de douche verwijdert, zal dit waarschijnlijk makkelijker gaan.

Ik heb het gevoel dat mijn huid zeker gereinigd is na één keer gebruiken. Onzuiverheden zijn zeker niet weg na één keer gebruiken. Fijne lijntjes zijn zeker niet verzacht na gebruik. Ook de mijn poriën zijn zeker niet verkleind.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over dit masker. Het masker voelt aangenaam aan.

Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Clay Face Mask met blauwe bes van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s