#multimasking Mattify Clay Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het #multimasking Mattify Clay Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het #multimasking Mattify Clay Mask van Hema is een kleimasker verrijkt met Marokkaanse lavendel en groene thee. De klei zou huid te reinigen. Ook zouden overtollige oliën geabsorbeerd worden. Dit alles zou zorgen voor een gezuiverde en matte huid. Je kunt dit gezichtsmasker gebruiken met andere multimasking kleimaskers, om de verschillende delen van je gezicht op verschillende manieren te verzorgen. Je kan dit masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Aanbrengen op een schone, droge huid, maar vermijd het gebied rondom je ogen. Breng het masker aan op je T-zone. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken, dan afspoelen met water. Je kunt dit masker twee tot drie keer per week gebruiken.

Werkt het masker?

Het #multimasking Mattify Clay Mask heeft een groen-blauwe kleur en heeft een modderachtige, kleiachtige geur. Ook ruik je de groene thee. Qua textuur is het masker voelt het masker aan als klei.

De verpakking van het masker vind ik onhandig. Het is lastig om het masker uit de verpakking te krijgen door de kleine opening. Toch is het masker zelf makkelijk te verspreiden over het gezicht.

Het masker heeft zeker een matterend effect. Op mijn huid heeft het masker ook een uitdrogend effect. Mijn huid begint er lichtjes van te vervellen. Het masker heeft ook een licht reinigend effect op mijn huid.

Vanwege de verpakking en het uitdrogend effect, is dit masker zeker geen favoriet. Indien je een zeer vette huid hebt, kan dit masker misschien wel een goed effect hebben op  je huid.

Je kan dit masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s