Repair Hair Mask van Hema | Review

Omdat mijn haar een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn haar op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Repair Hair Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit haarmasker? Lees dan zeker even mee.

Het Repair Hair Mask is bestemd voor droog, beschadigd of pluizig haar en is een haarmasker op basis van een keratine-vitamine complex. Het haarmasker zou het gezonde uiterlijk van je haar helpen herstellen en zou je haar dus ook voeden. Je kan dit haarmasker voor €3,5 in de winkels van Hema vinden. Je kan alle haarproducten hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Masseer het masker in handdoekdroog haar in en kam het voorzichtig door met een grove kam. Spoel na 5 à 15 minuten uit.

Gebruik dit haarmasker iedere week als een extra intensieve verzorging om pluis tegen te gaan of haar dat door behandelingen of de zon droog is geworden te voeden.

Werkt dit haarmasker?

Het masker heeft een zoete zeepachtige geur en heeft een witte kleur. Het masker heeft de textuur van conditioner.

Ik gebruikte het masker na het wassen van mijn haar (na het gebruiken van shampoo). Ik deed de het haarmasker in mijn haar voor ik mijn lichaam inzeepte en mijn gezichtsroutine deed, en liet het haarmasker dus zo intrekken. Ik liet het niet altijd 5 minuten intrekken.

Ik heb zeker wel het gevoel dat het masker mijn haar voedt en soepel houdt. Ook wordt mijn haar door de dag niet pluizig van het masker. Ook geeft het masker mijn het gevoel dat ik mijn haar goed kan doorkammen.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker. Toch heb ik het gevoel dat de conditioner die altijd gebruik een net iets beter effect op mijn haar heeft. Dit hangt natuurlijk ook van je haartype af.

Je kan dit haarmasker voor €3,5 in de winkels van Hema vinden. Je kan alle haarproducten hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Repair Hair Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s