Pink Glitter Peel Off Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten. Bij Hema heeft men een speciale winter- en kerstcollectie aan verzorgingsproducten. Uit deze winter- en kerstcollectie testte ik deze week het Pink Glitter Peel Off Face Mask. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Pink Glitter Peel Off Face Mask van Hema is een masker met roze glitters en is verrijkt met granaatappel- en blauwe bessenextract. Het masker reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen, voor een gladde schone huid. De glitters in dit masker zouden biologisch afbreekbaar zijn. Je kan dit masker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

breng een egale laag van het masker aan op de schone, droge huid. Laat het masker ongeveer 10 minuten intrekken tot dat het droog is. Trek het masker voorzichtig los, beginnend bij de buitenste randen. Spoel eventuele restjes af met lauw of warm water.

Werkt het masker?

Het masker heeft werkelijk een roze kleur en bevat glitters. De roze kleur gaat al richting rood. Daarnaast is het masker ook licht transparant. Het masker heeft een zoet-zure geur. Het ruikt werkelijk naar granaatappels en bessen. Het is een echte kerstgeur.

In de verpakking is zeker veel masker aanwezig. Het masker is bij het aanbrengen wat stroperig maar lopend genoeg om het goed aan te brengen. Het masker droogt langzaam op (langer dan 10 minuten). Het masker is nadien wel makkelijk te verwijderen.

Ik heb het gevoel dat het masker wat dode huidcellen verwijdert, maar toch niet heel veel. Ik heb niet het gevoel dat mijn huid schoon is door dit masker.

Ik ben niet heel tevreden van het effect dat het masker heeft op mijn huid. Toch vind ik dat dit masker wel tof is om tijdens de feestdagen jezelf te verwennen. Daarnaast is de geur van het masker hele zoet en lekkere kerstgeur.

Je kan dit masker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Pink Glitter Peel Off Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s