First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher | Review

Onlangs kwam Yves Rocher uit met enkele winter- en kerstcollecties. Zo bracht men de lijn “In het Hart van het Dennenwoud” met een combinatie van frisse citrusgeur en een geur van houtachtige noten uit. Daarnaast bracht men ook de lijn “De Eerste Sneeuwvlokken” met de geur van witte amandelen uit. Deze week testte ik een douchegel uit de lijn “De Eerste Sneeuwvlokken” uit. Ben je ook benieuwd naar deze douchegel? Lees dan zeker even mee.

De douchegel uit de lijn “De Eerste Sneeuwvlokken” van Yves Rocher is een beperkte editie voor de winter en de kerst. Deze douchegel heeft de geur van witte amandelen en verrijkt met Korenbloemwater uit biologische teelt.  Deze douchegel zou je huid op een milde manier reinigen en laat een subtiele geur achter. De douchegel is helemaal vegan, bevat 92% aan natuurlijke producten en is pH-neutraal. Je kan deze douchegel als badschuim gebruiken. Je kan deze douchegel voor €1,95 in de winkels of hier op de van Yves Rocher vinden (zolang de voorraad strekt).

First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher

Ervaring

Zoals je door de transparante verpakking van de douchegel kan zien, heeft de douchegel een witte kleur. De geur van de douchegel is een vrij zoete geur. De douchegel ruikt ook werkelijk naar amandelen.

De douchegel schuimt zeker bij het wassen, maar ook niet zeer fel. Na het douchen heb ik zeker het gevoel dat ik proper ben. Ook blijven er geen zeepresten achter. De geur blijft ook na het douchen wat hangen.

Ik ben zeer tevreden over deze douchegel. Ik ben zeer tevreden over de geur. Deze geur mag voor mij een blijvende geur binnen het assortiment van Yves Rocher. Daarnaast is het een zeer aangename en luxueuze douchegel voor maar €1,95. Ik zou deze douchegel nog eens kopen.

Je kan deze First Snowflakes douchegel als badschuim gebruiken. Je kan deze douchegel voor €1,95 in de winkels of hier op de van Yves Rocher vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s