Warme pyjama’s voor de winter | Lookbook

Het is herfst dus het wordt steeds weer kouder. Ook ’s nachts heb ik het graag warm. Veel warme pyjama’s heb ik niet meer in mijn kast liggen dus daarom ging ik op zoek naar enkele nieuwe items. Ben je benieuwd welke pyjamastukken ik vond? Lees dan zeker even mee.

Ik was op zoek naar een lange broek en een topje om in te slapen. Ook een trui om ’s ochtends aan te doen als het nog koud is, is ook steeds handig. Op warme, of niet zo’n koude dagen, durf ik ook graag wel eens een short te dragen. Op de site van Hunkemöller vond ik snel mijn weg naar de pyjama’s onder de categorie Nachtmode, waar voor ieder wat wils staat.

Al snel viel mijn oog op dit velvet groene topje met kanten stukje bovenaan. De bijbehorende groene velvet short, afgewerkt met kant, kon ik dus ook niet misslaan. De top kost €18,99 en kan je hier vinden. De short kost €22,99 en kan je hier vinden. De top en short zijn beiden dus verkrijgbaar in het groen, maar daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in het rood, geel en grijs. De short is ook verkrijgbaar in het roze.

Warme pyjama's voor de winterWarme pyjama's voor de winterWarme pyjama's voor de winterWarme pyjama's voor de winter

Een short is vaak niet warm tijdens kouder nachten dus zocht ik verder naar een lekker warme broek. Ik vond uit dezelfde velvet lijn een geruiten broek met groen, blauw, wit en zwart terug. Deze broek kost €27,99 en kan je hier vinden.

Warme pyjama's voor de winterWarme pyjama's voor de winter

Omdat ik ’s ochtends wanneer ik opsta graag een trui aandoe, zocht ik er nog één die perfect bij deze pyjama past. Uit dezelfde lijn vond ik deze groene fleece trui terug. Deze trui kost €27,99 en kan je hier vinden.

Warme pyjama's voor de winterWarme pyjama's voor de winter

Kocht jij al eens pyjama’s bij Hunkemöller?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg een waardebon van €75 van Hunkemöller in ruil voor een blogpost. Hiermee kocht ik deze pyjama’s De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

16 gedachten over “Warme pyjama’s voor de winter | Lookbook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s