Hoe verpak je origineel je kerstcadeau’s?

Nu de sint geweest is, gaan we massaal op zoek naar cadeautjes voor Kerstmis. Maar hoe verpak je jouw cadeau’s op een originele manier? In deze blogpost geef ik enkele ideetjes. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even mee.

  • Maak gebruik van gepersonaliseerde stickers

Niets toffer als je cadeau’s afwerken met een sticker met een gepersonaliseerde boodschap of een foto van jou en/of diegene die de cadeau krijgt. Je kan zelf hier op de site van smartphoto.be gepersonaliseerde stickers maken.

Hoe verpak je origineel je kerstcadeau's?

  • Voeg een foto toe aan de cadeauverpakking

Voeg een toffe foto aan een mooie herinnering toe aan de verpakking van het cadeau. Zo weet je meteen voor wie het cadeau is. Daarnaast is er niets zo gezellig als mooie herinneringen ophalen tijdens kerst.

Hoe verpak je origineel je kerstcadeau's?

  • Verpak je cadeau’s in een gepersonaliseerde koekjestrommel

Heb je een breekbaar cadeau of een cadeau met een specifieke vorm? Dan is een gepersonaliseerde koekjestrommel misschien ook wel een leuk alternatief. Op een gepersonaliseerde koekjestrommel kan je een lieve boodschap of leuke foto’s plaatsen. Daarnaast kan de koekjestrommel hergebruikt worden en blijven de foto’s met herinneringen langer zichtbaar. Je kan zelf hier op de site van smartphoto.be gepersonaliseerde koekjestrommels maken.

Hoe verpak je origineel je kerstcadeau's?

  • Haal je tekenkunsten boven

Maak een mooie kersttekening op het cadeaupapier of schrijf er een mooie boodschap of quote op. Zo maak je ook duidelijk voor wie de cadeau is. Diegene die de cadeau krijgt, kan een gepersonaliseerde tekening of boodschap zeker waarderen.

Hoe verpak je origineel je kerstcadeau's?

Hoe verpak jij je kerstcadeau’s op een originele manier?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg een waardebon van €25 van Smartphoto.be in ruil voor een blogpost. Hiermee kocht ik deze stickers en koekjestrommel. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

9 gedachten over “Hoe verpak je origineel je kerstcadeau’s?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s