You are a star! Hydrogel Eye Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten. Bij Hema heeft men een speciale winter- en kerstcollectie aan verzorgingsproducten. Uit deze winter- en kerstcollectie testte ik deze week het You are a star! Hydrogel Eye Mask. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het You are a star! Hydrogel Eye Mask zijn goudkleurige oogpatches met verzorgende aloë vera en hyaluronzuur. Deze oogpatches zouden de huid onder de ogen hydrateren en een frisse blik geven. Je kan dit oogmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng de patches aan op een schoon en droog gezicht. Plaats ze onder je ogen. Laat de patches 15 tot 20 minuten intrekken. Het resterend serum kan in de huid worden gemasseerd voor een extra boost. Voor een frisse uitstraling gebruik je dit masker 2 à 3 keer per week.

Werkt het masker?

De oogpatches hebben een goudachtige kleur en hebben de vorm van een vallende ster. De oogpatches hebben geen sterke geur maar ruiken wel wat zeepachtig.

De oogpatches zitten verpakt in een schaaltje en zijn zeer glibberig. De oogpatches bevatten ook veel serum. Hierdoor glijden ze vaak lichtjes naar beneden over de wangen en moet je ze opduwen tot terug onder de ogen. Doordat er veel serum in de oogpatches aanwezig is, voelen ze fris aan.

Nadien voelt de huid onder mijn ogen wel zacht en gehydrateerd aan. Daarnaast voelt de huid ook fris aan.

Ik zou de oogpatches niet zo snel terug opnieuw kopen omdat ze afzakken. Wel doen de oogpatches hun werk. Ze hydrateren de huid en geven een zacht en fris gevoel. Als de oogpatches niet afzakken omdat ze te glibberig en te zwaar zijn, zou ik ze zeker terug opnieuw kopen.

Je kan dit oogmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “You are a star! Hydrogel Eye Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s