Hair Mask met avocado extract van Hema | Review

Omdat mijn haar een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn haar op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hair Mask met avocado extract van Hema. Ben je benieuwd naar dit haarmasker? Lees dan zeker even mee.

Het Hair Mask met avocado extract van Hema zou het haar verzachten zonder het te verzwaren. Het masker zou je haar intensief verzorgen en het een glad en verzorgd resultaat geven. Je kan dit haarmasker voor €1,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op het haar en laat het één minuut inwerken. Spoel daarna uit. Je kan het masker ook gebruiken als leave in. Breng dan een klein beetje aan op vochtig haar na het wassen voor een glanzend resultaat.

Werkt dit haarmasker?

Dit haarmasker is dikker qua textuur dan een normale conditioner. Ook is het net iets dikker qua textuur dan het Repair Hair Mask van Hema. Het haarmasker met avocado-extract heeft een witte kleur en heeft geen felle geur. Het is zelfs bijna geurloos. Dit kan ook liggen aan het feit dat het verrijkt is met avocado-extract, wat ook geen felle geur heeft.

In de verpakking zit voldoende masker voor één keer te gebruiken (ik heb momenteel zeer lang haar). De verpakking kan je niet hersluiten.

Het masker is makkelijk uit het haar te spoelen.

Na het gebruiken voelt mijn haar glad en verzorgd aan. Of het echt intensief verzorgd is, kan ik bij het gebruiken van één masker niet zeggen. Wanneer ik mijn haar wil doorkammen zaten er nog meer knopen en klitten in mijn haar dan wanneer ik een conditioner gebruik.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit haarmasker. De prijs voor één haarmasker ligt wel vrij hoog (€1,75 per masker) als je het maar één keer kan gebruiken. Dan zou mijn voorkeur eerder gaan naar de conditioner die ik altijd gebruik, want deze heeft minstens dezelfde werking.

Je kan dit haarmasker met avocado extract voor €1,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

13 gedachten over “Hair Mask met avocado extract van Hema | Review

  1. Is zeker wel duur een voor een masker ja, maar als het goed werkt gebruik je het ook misschien maar om de week en dan valt het wel weer mee. Zal de volgende keer bij de Hema eens zien of ik deze kan vinden, ben wel benieuwd!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s