Love Rose Clay Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Love Rose Clay Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Love Rose Clay Face Mask van Hema is een kleimaskers verrijkt met rozenolie en shea butter. De klei zou zorgen voor een reiniging van de huid. De rozenolie en shea butter zouden de huid hydrateren en verzorgen, zodat deze zacht en fris voelt. Je kan dit Love Rose Clay Face Mask voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een egale laag aan op een schoon en droog gezicht. Laat het masker 15-20 minuten inwerken tot het helemaal droog is. Spoel af met warm water en dep de huid droog. Het masker is geschikt voor wekelijks gebruik.

Werkt dit masker?

Dit Love Rose Clay Face Mask heeft een beige, kleiachtige kleur. Het masker heeft een lichte geur van rozen.

Bij het aanbrengen voelt het masker kleiachtig aan. Daarnaast voelt het ook heel fris aan.

Wanneer het masker aangebracht is, droogt het stilletjes aan op.

Mijn huid voelt fris en zacht aan na het gebruiken van dit masker. Ook voelt het gehydrateerd en proper aan. Diep gereinigd is mijn huid niet, maar oppervlakkig zeker wel.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker.

Je kan dit Love Rose Clay Face Mask voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site Hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Love Rose Clay Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s