Almond Body Scrub en Almond Body Lotion van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Sinds kort heeft Hema nieuwe body scrubs en body lotion in zijn collectie. Deze week testte ik de nieuwe Almond Body Scrub en Almond Body Lotion van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Een tijdje geleden bracht Hema verschillende nieuwe body lotions en bijbehorende body scrubs uit. Al deze body lotions en body scrubs zijn veganistisch. Ze bevatten dus geen dierlijke ingrediënten en zijn ook niet getest op dieren. Zo brachten ze niet alleen een lijn met Amandel (verzorgend) uit, maar ook lijnen met Granaatappel (hydraterend) en komkommer (verfrissend) en een naturelle lijn en een lijn voor de gevoelige huid uit.

Ik koos voor de Body Lotion en Body Scrub met Amandel. Deze producten zouden je huid goed moeten verzorgen. Deze verzorgende body lotion en body scrub zijn verrijkt met amandelolie en aloë vera. In de body scrub zijn ook natuurlijk amandelpitscrubdeeltjes aanwezig. Zowel de ingrediënten in de body lotion als de ingrediënten in de body scrub zijn 90% van natuurlijke afkomst. Daarnaast zijn er ook geen minerale olie en siliconen aan toegevoegd. Aan de body lotion zijn zelfs geen kleurstoffen toegevoegd. Je kan de Almond Body scrub voor €4,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema. Ook de Almond Body Lotion kan je voor €4,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Gebruik de body scrub onder de douche. Na het douchen, kan je de body lotion gebruiken.

Werkt het?

Zowel de Almond Body Scrub als de Almond Body Lotion ruiken subtiel naar amandelen. Het is een licht zoete maar ook zachte geur.

De Body Scrub heeft een lichte korrel. Deze lichte korrel laat je niet extreem vervellen, maar haalt volgens mij wel dode huidcellen weg. De Body Scrub geeft een verzorgend gevoel.

Net zoals de Body Scrub, geeft de Body Lotion een zeer verzorgend gevoel. Daarnaast geeft het ook een hydraterend gevoel.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de Almond Body Scrub én de Almond Body Lotion. Ik raad beide dus zeker aan en zou ze zeker nog eens kopen.

Je kan de Almond Body Scrub voor €4,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema. Ook de Almond Body Lotion kan je voor €4,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Almond Body Scrub en Almond Body Lotion van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s