Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine is een hydratatiebooster en zou zorgen voor een soepele, stralende huid met een gezonde glans. Het masker is verrijkt met hyaluronzuur en microalgen van de woestijn. Het is een masker dat na één minuut reeds in je huid is getrokken. Je kan dit masker voor €2,19 in de winkels en hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan het masker ook hier op de site bol.com vinden (20 maskers voor €37,99).

Hoe te gebruiken?

Breng de frisse gel aan op een gereinigde en droge huid en laat 1 minuut inwerken. Onnodig af te spoelen.

Werkt het masker?

Het Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine heeft een lichtroze kleur als het uit de verpakking komt. Bij het aanbrengen wordt het masker doorzichtig. Het masker heeft een zeepachtige maar ook bloemige geur.

Er is veel product aanwezig in de verpakking. Jammer dat de verpakking niet terug afgesloten kan worden. Anders gebruikte ik het in twee keer. Het masker is niet na één minuut ingetrokken. Ik liet dit masker dus langer dan één minuut op mijn gezicht en spoelde het af met een washandje.

Mijn huid voelt zeker gehydrateerd en soepel aan. Mijn huid heeft ook wel een mooie glans.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Ik vind dit een zeer aangenaam maskertje. Daarnaast heeft het masker een goed effect op mijn huid. Jammer dat je wordt ‘beet genomen’ door de tijd. Het masker duurt niet maar één minuut.

Je kan dit masker voor €2,19 in de winkels en hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan het masker ook hier op de site bol.com vinden (20 maskers voor €37,99).

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

13 gedachten over “Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine | Review

    1. Ten opzichte van andere gel maskers vind ik dit masker een heerlijk masker, en veel heeft met de zeer aangename geur te maken. Ook voelt het masker fris en goed aan, maar daarnaast ook niet té fris, waardoor het ook een fijn masker is om tijdens koudere dagen op te doen.

      Like

    1. Alle maskers kan je gebruiken als man! Behalve als je een baard hebt, dan is een sheet mask wat lastiger! Specifieke maskers voor een bepaald geslacht bestaat weinig tot niet!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s