Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand oktober. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb op opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Repair & Targeted Care Shampoos en Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik twee shampoos en één conditioner Nivea op. Het zijn de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner. Wie mijn blog al langer volgt, weet dat ik fan ben van de shampoos en conditioners uit de lichtblauwe lijnen van Nivea. Je kan de Repair & Targeted Care Shampoo hier op de site bol.com vinden. Je kan de Repair & Targeted Care Conditioner hier op de site bol.com vinden.

Repair & Targeted Care Shampoos en Conditioner van Nivea

  • Reinigingdoekjes van Seacret

In juli ontving ik de Sunny Side Up Goodiebox. In deze Goodiebox zat een pakje van 25 reinigingsdoekjes van Seacret. Deze doekjes verwijderden goed mijn make up en hadden geen vreemde geur. Ook hadden de doekjes geen negatief effect op mijn huid. Deze reinigingsdoekjes kan je voor €24,95 hier op de site van Seacret vinden.

Wat zit er in de Sunny Side Up Goodiebox | Goodiebox.be Juli

  • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 

  1. Lip Mask van Miqura: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €7,65 vinden hier op de site Nice Beauty terugvinden.
  2. Anti-Oxidant Tiger Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,75  in de winkels of hier op de site van Hema terugvinden.
  3. Hydralist Express Hydration Get Ready To Glow Mask van Diadermine: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,19 in de winkels en hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan het masker ook hier op de site bol.com vinden.
  4. Dead Sea Minerals Clay Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  5. Charcoal Purifying Sheet Mask van Simple: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker terug vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.
  6. Hydrogel Lipmasker van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit lipmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema terugvinden.
  7. Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of Hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s