Lip Mask van Miqura | Review

Onlangs ontving ik de Switch It Up Goodiebox. In deze Goodiebox zat een Lip Mask van Miqura. Omdat de herfst is begonnen en het dus ook terug iets kouder wordt, krijgen mijn lippen het vaak hard te verduren. Daarom leek het me leuk om dit Lip Mask eens uit te testen. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Lip Mask van Miqura is een masker dat je lippen hydrateert, waardoor ze verzorgd en zijdezacht aanvoelen. Het Lip Mask is verrijkt met jojoba-olie. Deze olie voedt de lippen diep en voorkomt droge en gebarsten lippen. Je kan dit masker voor €7,65 hier op de site Nice Beauty terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Verwijder het masker uit de verpakking. Verwijder het witte label op de achterkant. Leg het op schone lippen, en bij voorkeur nadat je ze met een scrub hebt geschrobd, zodat het product verder kan doordringen. Laat het 15 minuten intrekken en verwijder vervolgens het masker. Als er een beetje product over is, kan je het gemakkelijk op de lippen verdelen zonder te moeten spoelen.

Werkt het masker?

Het Lip Mask van Miqura past qua grootte goed over mijn lippen. Het masker zelf is geen sheet masker. Het is eerder een gelatine-achtig velletje. In dit velletje zit in het midden een kleine opening waardoor je kan ademen. Het masker heeft een lichte zoet geur.

Wanneer ik het lippenmasker op had, gaf het een licht tintelend gevoel aan mijn lippen. Na een tijdje moet je het masker af en toe terug wat aandrukken omdat het loskomt.

Bij het verwijderen van het masker hadden mijn lippen een zoete maar licht chemische smaak.Mijn lippen voelden na het gebruiken van het masker gehydrateerd en verzorgd aan. De lichte barstjes en kloofjes in mijn lippen lijken wel verdwenen.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over dit masker. Wel jammer van de hoge prijs!

Je kan dit Lip Mask van Miqura voor €7,65 hier op de site Nice Beauty terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

7 gedachten over “Lip Mask van Miqura | Review

  1. Het ziet er best vreemd uit 🙂

    Ik ben natuurlijk een man en ik gebruik het niet maar misschien moet ik het stiekem toch eens gebruiken volgende keer ik weer droge lippen heb!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s