Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

Afgelopen week ontving ik weer een Goodiebox. Dit is de Switch It Up Goodiebox. In deze Goodiebox zitten een vijftal beautyproducten. Ben je benieuwd wat deze producten zijn? Lees dan zeker even mee.

P1080147Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

In deze Switch It Up Goodiebox zitten vijf producten ter waarde van bijna €165. Toch betaal je er maar €19,95 voor. Met deze Switch It Up Goodibox willen de experts van Goodiebox eens je gewoontes doorbreken, omdat dit vernieuwend kan zijn. De volgende producten zitten in deze Goodiebox:

P1080162Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

  • To The Rescue Shampoo van Noughty

De To The Rescue Shampoo van Noughty is een hydraterende shampoo en bevat natuurlijke ingrediënten zoals zoete amandel en zonnebloempitten. Deze ingrediënten voeden én herstellen je haar zonder olie en vocht uit je lokken te ontnemen. Je kan deze shampoo in België exclusief verkrijgen bij de winkels van DI Beauty&Care. Een full size versie van 250 ml kost maar €7,99. In de Goodiebox zit een flacon van 75 ml.

Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

  • Violet Gradual Tan Foam van MineTan

Om tijdens de herfst nog een mooi bruin kleurtje te behouden, zit er ook een Tan Foam van MineTan in deze Goodiebox. De ondertoon van de mousse is violet om een oranje resultaat te bekomen. In de Goodbox is een full size versie van deze Violet Gradual Tan Foam van MineTan aanwezig. De winkelwaarde van deze tan foam is €24,95.

Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

  • Xtræm Eau de Parfum van Æther

De Xtræm Eau de Parfum van Æther is een parfum voor zowel mannen als vrouwen met mooie, subtiele herfsttonen (een combinatie van hout, bloemen en een vleugje musk). Een full size versie van deze parfum (75 ml) heeft een winkelwaarde van €120. In deze Goodiebox is een parfum van 10 ml aanwezig.

Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

  • Purifying Toning Lotion van Evoluderm

Deze lotion is speciaal ontwikkeld om te gebruiken na je gezichtsreiniging om de laatste restjes van je make-up te verwijderen. Het sluit je poriën en geeft je huid een vlekkeloze teint, met een heerlijk zacht effect. De winkelwaarde van deze Purifying Toning Lotion van Evoluderm is €3,5.

P1080205

  • Lip Mask van Miqura

Je lippen hebben evenveel aandacht nodig als de rest van je gezicht. Met de zomer achter ons, is het tijd om ze klaar te stomen voor de herfst. Het lipmasker van Miqura bevat collageen die de elasticiteit van je lippen herstellen en jojoba-olie dat voedt en verzacht. De winkelwaarde van dit Lip Mask van Miqura is €9,5.

Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

Je kan deze producten allemaal samen kopen in de Switch It Up Goodiebox. Een Goodiebox kost €19,95. Hiervoor krijg je deze vijf producten ter waarde van bijna €65. Maandelijks komt er een nieuwe Goodiebox uit. In deze box vind je altijd vijf à zeven mooie beautyproducten. Je kan de Goodiebox hier voor €19,95 vinden.

Gebruikte jij al eens één van deze producten?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Wat zit er in de Switch It Up Goodiebox? | Goodiebox September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s