Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand maart. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Dream Long Shampoo & Conditioner van Elseve

Deze maand gebruikte ik een Dream Long shampoo en conditioner van Elseve op. Deze shampoo en conditioner hadden zeker ook een goed effect op mijn haar en hebben een lekkere, zoete geur. Je kan deze shampoo in een voordeelverpakking van 6 flacons hier op bol.com terugvinden. Je kan deze conditioner in een voordeelverpakking van 6 flacons hier op bol.com terugvinden.

  • 123 Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook een tube tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een frisse muntsmaak en geeft je mond een fris gevoel. Ik ben zeker wel fan van deze tandpasta. Deze tandpasta kan je hier via bol.com vinden.

  • Xtræm Eau de Parfum van Æther

In de Goodiebox van september 2019 zat de parfum Xtræm Eau de Parfum van Æther. Deze parfum gebruikt ik deze maand op. Je kan de blogpost rond deze Goodiebox hier lezen.

  • Strawberry Shower Gel van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik een flesje van 60 ml van de Strawberry Shower Gel van The Body Shop op. Deze heeft een lekkere geur van aardbeien en werkt goed. Je kan deze Shower Gel ook voor €3 hier op de website van The Body Shop vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s