Clear & Bright producten van Bioré | Review

De laatste tijd ben ik op zoek naar verzorgingsproducten die mijn huid een goede verzorging geven. Onlangs kreeg ik een pakketje van Bioré. Hierin zaten producten van de nieuwe Clear & Bright-lijn van Bioré. Er zat zowel een cleanser als een exfoliator in dit pakketje. Ben jij ook benieuwd naar deze cleanser en exfoliator? Lees dan zeker even mee.

De Clear & Bright-lijn van Bioré bestaat uit een Clear & Bright Jelly Cleanser met Yuzu Lemon en Ginseng en een Clear & Bright Perfecting Exfoliator met Yuzu Lemon en Dragon Fruit.

De Clear & Bright Jelly Cleanser zou opgebouwd vuil uit de poriën verwijderen, om huidtint en huidtextuur te verbeteren. Yuzu Lemon zou het vermogen hebben om de huid te balanceren en op te helderen. Ginseng zou dan weer bekend staan om zijn vermogen de huid energie te geven en te laten stralen. Meer info over deze Clear & Bright Jelly Cleanser kan je hier op de website van Bioré vinden. Je kan deze Clear & Bright Jelly Cleanser van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

De Clear & Bright Perfecting Exfoliator is een scrub dat de poriën zou verfijnen en verzachten om de huidtint en de huidtextuur te verbeteren. Ook hier zou de Yuzu Lemon het vermogen hebben om de huid te balanceren en op te helderen. De Dragon Fruit zou dan weer bekend staan om zijn gladmakende, vochtbalancerende en verhelderende eigenschappen. Meer info over deze Clear & Bright Perfecting Exfoliator kan je hier op de website van Bioré vinden. Je kan deze Clear & Bright Perfecting Exfoliator van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

De Clear & Bright Jelly Cleanser gebruik je als volgt:

Maak je gezicht nat. Verdeel de cleanser over je handen en masseer zachtjes over je gezicht voor 60 seconden om de reinigingstechnologie te activeren. Voor 30 seconden goed afspoelen met warm water om hardnekkige vuilopbouw uit de poriën weg te spoelen. Gebruik 1-2 keer per dag. 

De Clear & Bright Perfecting Exfoliator gebruik je als volgt:

Verdeel de exfoliator over je handen. Masseer zachtjes over je hele gezicht. Goed afspoelen. Gebruik 2-3 keer per week voor optimaal resultaat.

Werken de producten?

Zowel de cleanser als de exfoliator hebben een lekkere zure geur die niet te veel opvalt. Beiden hebben ze een gelachtige structuur. Logischer wijs heeft de exfoliator een korreligere structuur dan de cleanser omdat het een scrub is. Toch is de korrel in de scrub niet te hard voor het gezicht. De cleanser heeft een fel gele kleur en is ook wat transparant. De exfoliator heeft een fel roze kleur en is niet transparant.

Wanneer ik deze cleanser en exfoliator heb gebruikt, heb ik het gevoel dat mijn huid zeker proper is. Ik heb het gevoel dat het mijn puistjes minder als ik er last van heb. Ook heb ik het gevoel dat poriën minder zichtbaar zijn. Anderzijds heb ik ook het gevoel dat het mijn huid uitdroogt. Ik heb wel vaker last van puistjes maar verder is mijn huid niet super vettig. Een goed effect hebben beiden producten wel op mijn acne, maar op momenten dat mijn huid al wat droger is, gebruik ik deze producten beter niet.

Zowel de cleanser als de exfoliator passen op het moment dat ik last heb van een vette huid. Als mijn huid wat droger is, zet ik deze producten aan de kant.

Meer info over de Clear & Bright Jelly Cleanser kan je hier op de website van Bioré vinden. Je kan deze Clear & Bright Jelly Cleanser van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden. Meer info over de Clear & Bright Perfecting Exfoliator kan je hier op de website van Bioré vinden. Je kan deze Clear & Bright Perfecting Exfoliator van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT GEKREGEN PRODUCTEN.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit product wel opgestuurd van Bioré, maar er stond geen verplichting tegenover. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Clear & Bright producten van Bioré | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s