Deze producten heb ik in april opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand april. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 1 Dream Long Shampoo & 2 Dream Long Conditioners van Elseve

Deze maand gebruikte ik een Dream Long shampoo van Elseve op. Daarnaast gebruikte ik ook 2 conditioners van deze lijn in april op. Deze shampoo en conditioner hadden zeker ook een goed effect op mijn haar en hebben een lekkere, zoete geur. Je kan deze shampoo in een voordeelverpakking van 6 flacons hier op bol.com terugvinden. Je kan deze conditioner in een voordeelverpakking van 6 flacons hier op bol.com terugvinden.

  • Clear & Bright Jelly Cleanser van Bioré

Deze maand gebruikte ik ook de Clear & Bright Jelly Cleanser van Bioré op. Ik schreef over deze cleanser een review. Deze review kan je hier lezen. Je kan de Clear & Bright Jelly Cleanser van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s