Deze boeken zou ik willen lezen | Mei 2021

Voorgaande jaren deelde ik een lijstje aan boeken die ik graag zou willen lezen. Ook dit jaar staan er enkele boeken op mijn lijstje die ik zeker wil lezen. Ben je benieuwd welke boeken dit zijn? Lees dan zeker even mee.

  • “Het water vangen” van Lies Gallez

Momenteel ben ik bezig in het boek “Het water vangen” van Lies Gallez. “Het water vangen” is een boek aan kortverhalen en is het debuut van Lies Gallez, een lieve collega van mij. Ik was zeer benieuwd naar haar boek en zeker naar de verschillende kortverhalen. Het is de eerste keer dat ik een boek lees met kortverhalen. Momenteel heb ik al enkele verhalen gelezen maar is het boek nog niet uit. Ik kan wel al vertellen dat ik met veel bewondering het boek ga uitlezen. Je kan het boek “Het water vanger” van Lies Gallez voor €20,99 hier op bol.com terugvinden.

  • “De tatoeëerder van Auschwitz” van Heather Morris

Het boek “De tatoeëerder van Auschwitz” van Heather Morris stond de afgelopen jaren ook al op mijn lijstjes. Ik ben nog steeds zeer benieuwd naar dit boek omdat het door heel veel mensen wordt aangeprezen. Toch ben ik nog steeds niet aan dit boek toegekomen. Je kan het boek “De tatoeëerder van Auschwitz” van Heather Morris voor €12,50 hier op bol.com vinden.

  • “De geluksroute” van Anne de Jong

Een tijdje geleden kreeg ik het boek “De geluksroute” van Anne de Jong toegestuurd van Uitgeverij Vrijdag. “De Geluksroute” is een boek waarin schrijfster Anne de Jong haar tips en tricks geeft om gelukkig in het leven te staan. Ik ben altijd zeer nieuwsgierig naar zulke tips en tricks en ga dit boek dus binnenkort zeker eens lezen. Wie weet leer ik hier iets uit. Je kan het boek “De geluksroute” van Anne de Jong voor €20,99 hier op bol.com terugvinden.

  • “Georges & Rita” van Leen Dendievel

Ik ben zeer benieuwd naar de roman “Georges & Rita” van Leen Dendievel. Hoewel Leen Dendievel al enkele boeken uitbracht, is het boek “George & Rita” de eerste roman dat de schrijfster uitbrengt. Het boek gaat over de personages George en Rita die voor euthanasie kiezen. Dit is een maatschappelijk thema, waardoor het boek me prikkelt en dus ook nieuwsgierig maakt. Daarnaast maakt het boek me ook nieuwsgierig door de vormgeving. De kaft is zeer mooi vormgegeven door de pastelkleurig tekeningen. Ook is het een boek dat uit twee delen zou bestaan, waardoor je op een gegeven moment het boek moet draaien. Ook dit maakt me zeer nieuwsgierig. Verder ben ik benieuwd naar de schrijfstijl van Leen Dendievel, waar ik al lovende woorden over hoorde. Je kan het boek “Georges & Rita” van Leen Dendievel voor €22,99 hier op bol.com terugvinden.

  • Enkele boeken van Nicholas Sparks

Onlangs las ik het boek “De keuze” van Nicholas Sparks. Een paar jaar geleden las ik ook het boek “De bruiloft” van dezelfde auteur. Ik ben zeker fan van de schrijfstijl van Nicholas Sparks. De boeken die ik reeds las, zijn zeer vlot geschreven en lezen dus ook heel vlot uit. Het zijn vaak typische romans die steeds een maatschappelijk thema aan bod laten komen. Veel boeken van Nicholas Sparks zijn ook verfilmd. Een deel hiervan heb ik al gezien. Dit maakt me ook benieuwd naar de boeken hierachter. Ik ga er dus zeker nog een aantal lezen. Ik heb reeds “Op het eerste gezicht” en de omnibus van de boeken “Het dagboek” en “De brief” thuis liggen. Je kan alle boeken van Nicholas Sparks hier op bol.com terugvinden.

  • “Alles is fucked” van Mark Manson

Meer dan een jaar geleden las ik het zelfhulpboek “De edele kunst van not giving a Fuck” van Mark Manson. Dit boek viel mij persoonlijk heel erg mee. Dit maakt nieuwsgierig naar zijn tweede boek “Alles is fucked”. Vorig jaar stond dit boek ook al op mijn lijstje maar ook hier ben ik nog niet aan toegekomen. In dit boek hoop ik nog steeds dat de schrijver een ruimere blik geeft op wat hij schreef in zijn eerste boek. Je kan het boek “Alles is fucked” van Mark Manson voor €20,99 hier op bol.com vinden.

Welke boeken staan er op jouw lijstje? Las jij al één van bovenstaande boeken?

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT EEN GEKREGEN PRODUCT.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg één van bovenstaande producten opgestuurd, maar er stond geen verplichting tegenover. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Deze boeken zou ik willen lezen | Mei 2021

  1. De tattoeëerder van Auschwitz zou ik ook wel willen lezen. Heb helaas momenteel weinig tijd om te lezen, maar het is altijd fijn om een stapeltje boeken achter de hand te hebben 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s