Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand mei. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Dream Long Shampoo van Elseve

Net zoals vorige maan gebruikte ik in mei een Dream Long shampoo van Elseve op. Deze shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar en heeft een lekkere, zoete geur. Je kan deze shampoo in een voordeelverpakking van 6 flacons hier op bol.com terugvinden. Vorige maand gebruikte ik ook de Dream Long conditioner van Elseve op.

  • Pro-V Volume & Body Conditioner van Pantene

Deze maand gebruikte ik de Pro-V Volume & Body Conditioner van Pantene op. Deze conditioner verzorgde mijn haar goed en zorgde ervoor dat er minder knopen in mijn haar zaten. Je kan deze conditioner voor €2,99 hier op de site van Carrefour vinden.

  • Pro-V Repair & Protect Shampoo van Pantene

Deze maand gebruikte ik de Pro-V Repair & Protect Shampoo van Pantene op. Deze shampoo verzorgde mijn haar goed. Je kan een voordeelpakket van deze shampoo hier op bol.com vinden.

  • 123 Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook een tube tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een frisse muntsmaak en geeft je mond een fris gevoel. Ik ben zeker wel fan van deze tandpasta. Deze tandpasta kan je hier via bol.com vinden.

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een versie van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s