Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand juni. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Just Like Heaven Parfum van Tory Burch

Deze maand gebruikte ik de Just Like Heaven Parfum van Tory Burch op. Deze parfum is een hele bloemige parfum. De topnoten van deze parfum zijn mandarijn, rabarber en hyacint. Het is een zeer lekkere en zachte geur. Ik gebruikte deze parfum sinds februari/maart 2020. Ik maakte een flacon van 50 ml op. Afgelopen jaar gebruikte ik naast twee andere kleine flacons parfum enkel deze parfum. Je kan deze parfum (100 ml) voor €139,99 hier op de site van bol.com vinden.

  • 2 x Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik twee flacons van de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte telkens een flacon van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

  • Clear & Bright Perfecting Exfoliator van Bioré

Deze maand gebruikte ik de Clear & Bright Perfecting Exfoliator van Bioré op. Ik schreef een review over deze exfoliator van Bioré. Deze blogpost kan je hier lezen. Je kan deze Clear & Bright Perfecting Exfoliator van Bioré voor €11,99 hier op de site van Kruidvat vinden.

  • Pro-V Repair & Protect Shampoo & Conditioner van Pantene

Deze maand gebruikte ik de Pro-V Repair & Protect Shampoo en conditioner van Pantene op. Deze shampoo en conditioner verzorgde mijn haar goed. Je kan een voordeelpakket van de shampoo hier op bol.com vinden.

  • The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel van Rituals

Deze maand gebruikte ik een Foaming Shower Gel uit de lijn Sakura van Rituals op. Deze douchegel ruikt zoet en bloemig. Ik ben wel fan van deze shower gel. Ik gebruikte een flacon van 50ml op. Je kan deze Sakura Foaming Shower Gel voor €4,90 hier op de site van Rituals vinden.

  • The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel van Rituals

Deze maand gebruikte ik een Foaming Shower Gel uit de lijn Mehr van Rituals op. Deze douchegel ruikt zoet en heeft een tropische toets. Deze lijn was had vroeger de naam The Ritual of Happy Buddha. Ik ben wel fan van deze shower gel. Toch ben ik meer fan van de geur Sakura. Ik gebruikte een flacon van 50ml op. Je kan deze Mehr Foaming Shower Gel voor €8,50 (200ml) hier op de site van Rituals vinden.

  • Strawberry Conditioner van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik ook een conditioner van The Body Shop op. Deze conditioner heeft een lekkere zoete aardbeigeur. De conditioners van The Body Shop hebben vaak wel een goed effect op mijn haar. Je kan deze Strawberry Conditioner voor €7 hier op de site van The Body Shop vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s