#nofilter Dot Patches van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de #nofilter Dot Patches van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

De #nofilter Dot Patches van Hema zijn verrijkt met salicylzuur en tea tree olie. Deze Dot Patches verwijderen puistjes en verminderen roodheid. De #nofilter Dot Patches kan je voor €2,75 te vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Reinig en droog de huid voordat je de patch aanbrengt. Gebruik een patch van het juiste formaat voor het te behandelen puistje. Druk voorzichtig de kleefzijde op het puistje, zodat het helemaal bedekt is. Druk de zijkanten goed aan zodat het gehele gebied goed is afgeschermd en bedekt. Laat de hele dag of nacht inwerken, zodat de huid kan herstellen. Breng geen make-up of andere huidverzorgingsproducten aan over de patch.

Werken deze Dot Patches?

Er zijn twee formaten van deze #nofilter Dot Patches van Hema; een groot formaat en een klein formaat. De dot patches zijn transparant, voelen zacht aan en zijn geurloos.

Ik testte de dot patches uit door ze een hele nacht op enkele puistjes te laten kleven. Jammer genoeg waren de puistjes de volgende ochtend nog aanwezig.

Op mijn huid werken deze dot patches niet. Ik zou ze dus zeker geen tweede keer meer gebruiken.

Deze #nofilter Dot Patches kan je voor €2,75 te vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s