Hydra Calm Bear Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydra Calm Bear Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydra Calm Bear Sheet Mask van Hema is een sheet masker met de print van een berengezicht. Het masker is verrijkt met abrikozen- en groene thee-extract en zou de huid hydrateren en verzachten. Doordat het masker een berengezicht heeft, is het ook tof om er selfies mee te maken of plezier te hebben met vrienden. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Qua grootte past het Hydra Calm Bear Sheet masker niet goed op mijn gezicht. Dit masker heeft een groot voorhoofd, bedekt de wangen niet helemaal en heeft kleine mond- en oogopeningen (net als het Balance Panda Sheet Mask van Hema). Het masker heeft een iets meer chemische geur dan het Panda masker.

Net zoals het Panda masker, is dit Bear masker grappig om op je gezicht aan te brengen. Wanneer het masker is aangebracht, is het een verfrissend masker. Het serum van het masker lekt niet uit het masker.

Het masker verzacht en hydrateert zeker ook mijn huid, waarvoor het masker bedoeld is.

Buiten de grootte van het masker ben ik zeer tevreden over dit masker.

Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

6 gedachten over “Hydra Calm Bear Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s