Deze producten heb ik in september opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand september. Wie mijn blog volgt, zag al enkele verzorgingsproducten voorbij komen. Ben je benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan zeker even mee.

 • So White Bath Bomb van Lush

Deze maan gebruikte ik de So White Bath Bomb van Lush op. Ik ga niet vaak in bad, maar als ik een bad neem, gebruik ik liefst een bath bomb (of bruisbal) van Lush. De So White Bath Bomb is een witte en neutrale bath bomb. Het heeft dan ook een neutrale zoetzure, zeepachtige geur. Deze bath bomb is eentje uit de vaste collectie en daarnaast ook één van de goedkopere bath bombs. Je kan deze bath bomb voor €5,50 in de winkels of hier op de site van Lush terugvinden.

So White Bath Bomb van Lush

 • Sensitive Deodorant van Dove

Deze maand gebruikte ik een deodorant van Dove op. Dit was de sensitive deodorant in sprayvorm van 150 ml, voor een gevoelige huid. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Ik ben wel fan van deo’s van Dove. Je kan deze deo in een sixpack voor €20,90 hier op de site bol.com vinden.

Foto 24-09-19 14 04 56

 • Live Irrésistible Blossom Crush van Givenchy

Ook maakte ik de parfum Live Irrésistible Blossom Crush van Givenchy op. Het is al het tweede flesje dat ik van deze parfum opmaakte. Het is een vrij zoete maar ook bloemige geur. Ik maakte een flesje van 30 ml op. Je kan deze parfum voor €52,95 hier op de site bol.com vinden.

Foto 24-09-19 14 05 10Live Irrésistible Blossom Crush van Givenchy

 • Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L’Oréal

Deze maand gebruikte ik ook een shampoo en conditioner van L’Oréal op. Hier schreef ik een review over. Je kan deze review hier lezen. Je kan deze combinatie van shampoo en conditioner voor €42,45 hier op de site haarspullen.nl vinden.

Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'Oréal

 • Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik ook een Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea op. Deze conditioner behoort tot één van mijn favorieten en kan je hier op de site bol.com vinden.

Repair & Targeted Care Conditioner van Nivea

 • Enkele maskertjes

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 

 1. Balance Panda Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.
 2. Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,19 vinden in de winkels van Kruidvat.
 3. De-stress Sheet Mask van Simple: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan dit masker voor €3,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 4. Hydra Calm Bear Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan dit masker voor €3,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 5. Moisture Cat Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit maskertje hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s