Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine is een kleimasker dat de onzuiverheden en overtollig talg zou verwijderen. Het masker zou zorgen voor een gereinigde en gedetoxte huid. Je kan het masker voor €2,19 vinden in de winkels van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op een droge huid, vermijd hierbij de zone rond de ogen. Laat het masker gedurende 10 minuten inwerken. Spoel het nadien af met water.

Werkt het masker?

Het Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine heeft een witte kleur en is heel luchtig qua textuur. Hoewel de verpakking moeilijk te openen is, krijg je het masker makkelijk uit de verpakking. Hoewel het een kleimasker is, kan je makkelijk verdelen over je gezicht. Kleimaskers zijn vaak iets steviger qua textuur, maar dit masker is vrij luchtig. In de verpakking lijkt ook niet veel product aanwezig te zijn. Toch is het voldoende om heel je gezicht te bedekken.

Het masker heeft een lekker en neutrale geur. Het masker ruikt naar standaard zeepproducten.

Het is een verfrissend masker wanneer je het op hebt. Ook droogt het masker wat op omdat het een kleimasker is. Afhankelijk van hoe dik je het masker op sommige plaatsen aanbrengt, droogt het op binnen 10 minuten.

Het masker is makkelijk te verwijderen met een washandje of onder de douche.

Ik heb het gevoel dat het masker het overtollig talg in mijn gezicht weg heeft gewerkt. Ook heb ik het gevoel dat het masker iets heeft gedaan aan de onzuiverheden in mijn gezicht.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker en zou ik het nog eens kopen.

Je kan het masker voor €2,19 vinden in de winkels van Kruidvat. Momenteel is het niet te op de site van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Hydralist Smart Detox Purely-Clean Mask van Diadermine | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s