Balance Panda Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Balance Panda Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Balance Panda Sheet Mask van Hema is een sheet masker met de print van een pandagezicht. Het masker is verrijkt met niacinamide en komkomerextract en zou de huid kalmeren en doen stralen. Doordat het masker een pandagezicht heeft, is het ook tof om er selfies mee te maken of plezier te hebben met vrienden. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het masker is qua vorm groot genoeg voor mijn gezicht. Wel heb ik het gevoel dat de mond- en oogopeningen aan de kleine kant zijn. De panda print schijnt maar lichtjes door en is geen heel aanwezige print. Het masker heeft een neutrale en frisse geur.

Het masker kalmeert de huid zeker en vast. Het doet de huid ook wel wat stralen maar dat is relatief. Het masker maakt mijn huid ook wel zacht, iets wat niet op de verpakking beschreven staat.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker.

Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Balance Panda Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s