De-stress Sheet Mask van Simple | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het De-stress Sheet Mask van Simple. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het De-stress Sheet Mask van Simple is verrijkt met aloë vera en multi-vitaminen. Dit zou zorgen voor een gekalmeerde en opgefriste huid. Het masker gebruik je wanneer je een gestresste huid hebt. Je kan dit masker voor €3,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Haal het masker uit de verpakking en vouw het voorzichtig uit. Breng het masker even aan op een propere huid. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht en verwijder het nadien. Masseer het overgebleven serum in je huid of gebruik een wattenschijfje om het serum te verwijderen. Afspoelen is niet noodzakelijk. Gebruik twee keer per week voor een natuurlijke en gezond ogende huid.

Werkt het masker?

Het De-stress Sheet Masker van Simple past qua grootte vrij goed op mijn gezicht. Het masker heeft een witte kleur. Wanneer je het aanbrengt is het masker doorzichtig en lijkt het net een tweede huid. Het masker heeft een frisse zeepachtige geur.

In eerste instantie lijkt er veel serum in het masker te zitten. Wanneer het aangebracht is, lekt het masker maar een heel klein beetje. Dit is normaal bij sheet maskers.

Wanneer het aangebracht is, is het masker zeer fris. Ook wanneer ik het masker verwijder, voelt mijn huid fris aan.

Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid werkelijk kalmeert. Of het masker mijn huid ontstresst, weet ik niet echt.

Over het algemeen ben ik wel tevreden over het masker. Wel zijn er maskers te vinden die hetzelfde effect hebben en die minder kosten. De kans dat ik het masker dan opnieuw zou kopen, is kleiner. Maar het masker heeft effect op mijn huid, ruikt fris, heeft een verfrissend effect op mijn huid en heeft de goede grootte.

Je kan dit masker voor €3,49 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “De-stress Sheet Mask van Simple | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s