PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier. Ben je benieuwd naar deze gezichtsreiniging? Lees dan zeker even mee.

De PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier bevat houtskool en kan als een gezichtsreiniger, als een scrub of als een masker gebruikt worden. Het kan dus op drie manieren gebruikt worden om mee-eters te verminderen en terugkeer te verhelpen. Je kan deze gezichtsreiniging van Garnier voor €6,89 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan deze gezichtsreiniging ook voor €8,99 hier op de site bol.com vinden.

Hoe te gebruiken?

Je kan deze PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier op drie manieren gebruiken:

  1. Als reiniging: Breng dagelijks aan op een vochtig gezicht en masseer licht in. Goed afspoelen.
  2. Als scrub: Dagelijks zachtjes masseren om de huid te exfoliëren. Goed afspoelen.
  3. Als masker: Breng drie keer per week aan op het gezicht. Laat 5 minuten intrekken. Goed afspoelen.

Werkt de gezichtsreiniging?

Ik gebruikte de PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier werkelijk als gezichtsreiniging. Ik gebruikte deze gezichtsreiniging een week lang elke ochtend onder de douche.

In de gezichtsreiniging zijn er korreltjes aanwezig. De gezichtsreiniging als gezichtsscrub gebruiken is dus werkelijk mogelijk.

De gezichtsreiniging heeft een grijs-zwarte kleur. Hierdoor moet je je gezicht goed afspoelen om de donkere kleur te verwijderen. De gezichtsreiniging heeft een zeer neutrale geur.

Ik heb het gevoel dat de gezichtsreiniging talg in mijn gezicht verwijdert. Mijn huid voelt minder vettig aan. Daarentegen heb ik dan het gevoel dat de gezichtsreiniging niet zoveel mee-eters verwijdert. Ik gebruikte de reiniging wel nog maar één week.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier. Het maakt mijn minder vettig en scrubt mijn gezicht voldoende (ook al gebruikte ik het als reiniging).

Je kan deze gezichtsreiniging van Garnier voor €6,89 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan deze gezichtsreiniging ook voor €8,99 hier op de site bol.com vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s