Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L’Oréal | Review

Een goede shampoo en conditioner kunnen niet ontbreken tussen mijn verzorgingsproducten. Een tijdje terug mocht ik enkele producten uitkiezen op Haarspullen.nl. Omdat ik normaal steeds dezelfde shampoo en conditioner gebruik, leek het me interessant om weer wat nieuwe shampoos en conditioners te ontdekken. Daarom koos ik een shampoo en conditioner uit de lijn Source Essentielle van L’Oréal uit. Ben je ook benieuwd naar shampoo en conditioner? Lees dan zeker even mee.

Haarspullen.nl biedt verschillende haarproducten binnen de lijn Source Essentielle van L’Oréal aan. Deze verschillende producten kan je hier op de site Haarspullen.nl vinden. Al hun producten binnen de haarverzorging kan je hier op de site van Haarspullen.nl vinden. Ik koos hier voor de Daily Duo set. In deze Daily Duo set is een shampoo en een conditioner voor dagelijks gebruik aanwezig. Deze Daily Duo set kost €42,45 en kan je vinden op de site Haarspullen.nl terugvinden.

Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'Oréal

Shampoo

De Source Essentielle Daily shampoo bevat acacia-bladeren en aloe vera extract en is gemaakt met ingrediënten van 80% natuurlijke oorsprong. Hierdoor zou je haar meer body en veerkracht krijgen. Deze shampoo zou een ideale dagelijkse shampoo zijn om je haar body en volume te geven zonder het te verzwaren. Deze shampoo is 100% vegan en is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en synthetische geur- en kleurstoffen.

Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'OréalSource Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'Oréal

Conditioner

De Source Essentielle Daily conditioner bevat een hoge concentratie van alöe vera extract, zonnebloem, kokosolie en arganolie. Dit zou je haar versterken en haarbreuk tegen gaan. Daarnaast zou je haar heerlijk glad en makkelijk doorkambaar worden, omdat het product voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De conditioner zou fijn haar dat gevoelig is voor knopen glad maken, de glans verbeteren en het haar soepel en gezond maken.

Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'OréalSource Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L'Oréal

Werken deze shampoo en conditioner?

Zowel de shampoo als de conditioner hebben een heel subtiele en frisse citrusgeur. Hier hou ik wel van.

In de shampoo zijn de acacia-bladeren werkelijk aanwezig waardoor er soms eens een blaadje in je haar zit. Deze blaadjes spoel je makkelijk weer uit je haar. Verder heeft de shampoo een normaal textuur. De conditioner is qua textuur iets steviger dan ik gewoon ben.

Tijdens het douchen heb ik het gevoel dat de shampoo mijn haar heel erg stug maakt. Daarnaast geeft de shampoo me naar mijn gevoel meer knopen dan ik dat ik gewoon ben. De conditioner kan dit grotendeels goed oplossen, maar toch blijf ik na het douchen nog met veel knopen in mijn haar zitten. Dit vind ik jammer. Toch heb ik na het douchen een iets minder stug gevoel en is mijn haar werkelijk proper. Mijn haar lijkt ook gezond na het wassen.

Over het algemeen ben ik tevreden over de shampoo en conditioner. Wanneer de shampoo en conditioner er voor zouden zorgen dat ik minder knopen had, koop ik deze set zeker en vast nog eens opnieuw. Momenteel vind ik de set de prijs niet waard.

Deze Source Essentielle Daily Duo set kost €42,45 en kan je vinden hier op de site Haarspullen.nl terugvinden.

Welke producten gebruik jij voor je haar?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Haarspullen.nl. In ruil voor een blogbericht kreeg ik deze producten opgestuurd. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Source Essentielle Daily Duo Shampoo en Conditioner van L’Oréal | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s