Anti-Imperfection Peel Off Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Anti-Imperfection Peel Off Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Anti-Imperfection Peel Off Mask van Hema is verrijkt met een combinatie van verschillende fruitzuren. Dit fruitzuurcomplex heeft een exfoliërende werking waardoor de dode huidcellen verwijderd worden. Dit zou zorgen voor een beter textuur van je huid en zou je huid doen stralen. Het Anti-Imperfection Peel Off masker kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een dikke, ondoorzichtige, gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Vermijd hierbij de lippen, de ogen, de wenkbrauwen en de haarlijn. Laat het masker 20 minuten intrekken tot het masker droog is. Trek het daarna voorzichtig los beginnend bij de buitenste randen en was de achtergebleven restjes af met warm water.

Werkt het masker?

In eerste instantie lijkt het Anti-Imperfection Peel Off masker minder stroperig dan het Charcoal Peel Off Mask van Hema. Toch vind ik dit Anti-Imperfection Peel Off masker lastiger aan te brengen omdat het sneller lijkt op te drogen. Ook is het lastig om een ondoorzichtige laag aan te brengen vanwege de lichte kleur van het masker. Op de verpakking staat beschreven dat er 4 maskers uit kunnen, maar dit is net niet zo.

Het masker heeft een lichte zoete en fruitige geur. Ik had het masker nog net iets fruitiger qua geur verwacht. Het masker heeft naar mijn mening een te felle geur van alcohol.

Het verwijderen van het masker gaat vrij vlot. De overblijvende restjes kunnen makkelijk met een lauw of koud washandje worden afgewassen.

Het Anti-Imperfection Peel Off masker verwijdert zeker dode huidcellen. Nadien voelt mijn huid niet droog aan. Een droog gevoel heb ik dan wel weer bij het Charcoal Peel Off Masker. Toch verwijdert het Charcoal masker iets meer ‘vuil’ (mee-eters, …) dan dit Anti-Imperfection masker.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Ik zou het nog eens gebruiken.

Het Anti-Imperfection Peel Off masker kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Anti-Imperfection Peel Off Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s