Wat zit er in de Recharge Goodiebox? | Goodiebox.be Augustus

Afgelopen week ontving ik weer een Goodiebox. Dit is de Recharge Goodiebox. In deze Goodiebox zitten een vijftal beautyproducten. Ben je benieuwd wat deze producten zijn? Lees dan zeker even mee.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?Wat zit er in de Recharge Goodiebox?Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

In deze Recharge zitten vijf producten ter waarde van bijna €100. Toch betaal je er maar €19,95 voor. Deze maand geeft Goodiebox je de kans om op te laden aan de hand van de aanwezige producten, omdat we dat in de drukte die onze maatschappij meebrengt al eens nodig kan zijn. De volgende producten zitten in deze goodiebox:

  • Hair Growth Formula Gummies van Hairlust

Deze Hair Growth Formula Gummies van Hairlust zijn gummies die je haar weer de juiste vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingstoffen om te herstellen van de zomer (chloorwater, zon, …). Een full size versie met 90 gummies heeft een winkelwaarde van €32,95. In de Goodiebox is een versie van 45 gummies aanwezig.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

  • Glazen nagelvijl van Fulgent World

Deze glazen nagelvijl voorkomt dat je nagels splijten en breken en helpt ze te versterken. Deze nagelvijl heeft een winkelwaarde van €10.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

  • PINK MOLéCULE 090•09 Parfum van ZARKOPERFUME

Het PINK MOLéCULE 090•09 Parfum van ZARKOPERFUME is een fruitig, warm en tegelijkertijd ook een fris parfum; net als roze champagne. De winkelwaarde van deze parfum is €125 voor 100 ml. In de Goodiebox zit er eentje van 5 ml.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

  • Time Control Firming Mask van -417

Dit voedend moddermasker van -417 absorbeert overtollige olie en onzuiverheden en exfolieert je dode huidcellen. Dit masker heeft een winkelwaarde van €39 voor 100ml. In de Goodiebox is een versie van 20 ml aanwezig.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

  • Aftermask Vitamin Serum van Mudmasky

Het Aftermask Vitamin Serum van Mudmasky geeft je huid een energieboost en een prachtige glow. Dit serum breng je het best aan nadat je een gezichtsmasker hebt gebruikt. Dit serum heeft een winkelwaarde van €59.

Wat zit er in de Recharge Goodiebox?

Je kan deze producten allemaal samen kopen in een Goodiebox. Een Goodiebox kost €19,95. Hiervoor krijg je deze vijf producten ter waarde van bijna €100. Maandelijks komt er een nieuwe Goodiebox uit. In deze box vind je altijd vijf à zeven mooie beautyproducten. Je kan de Goodiebox hier voor €19,95 vinden.

Gebruikte jij al eens één van deze producten?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Wat zit er in de Recharge Goodiebox? | Goodiebox.be Augustus

    1. Ten opzichte van de vorige boxen vind ik dit ook wel een teleurstelling! Daarom vind ik het handig om deze blogpost te plaatsen. Zo worden mensen die geïnteresseerd zijn behoed of overtuigd van het nemen van deze boxen! Op de site van Goodiebox plaatst men pas wat later wat er in zit, wat ook begrijpelijk is!

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s