Exfoliërend Gel Masker van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Exfoliërend Gel Masker van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Exfoliërend Gel Masker van Hema is verrijkt met een combinatie van verschillende fruitzuren. Dit fruitzuurcomplex zou zorgen voor een beter textuur van je huid en zou je huid doen stralen. Het Exfoliërend Gel Masker kost €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Manier 1: Breng een kleine hoeveelheid aan op natte handen. Masseer gedurende 1 minuut het masker in over het hele gezicht voor exfoliatie. Spoel af met water.

Manier 2: Breng een dikke laag aan op je huid en laat het masker gedurende 1 minuut inwerken totdat het masker geheel is ingetrokken. Spoel af met water.

Werkt het masker?

Het Exfoliërend Gel Masker is werkelijk een gel masker. De textuur is minder stroperig dan de andere maskers in dezelfde verpakkingen van Hema (denk maar aan het Anti-Imperfection Peel Off Masker en het Charcoal Peel Off Masker). Het masker zelf is doorzichtig en heeft dus geen kleur. Het masker heeft een zeer fruitige geur.

Handig aan het masker is dat je het maximum 1 minuut op moet houden. Je kan het perfect gebruiken aan het begin van de dag.

Het masker geeft mijn gezicht een zeer proper gevoel en doet het zeker stralen. Het geeft mijn huid een frisse uitstraling.

Ik ben zeer tevreden over dit masker en zou het dus zeker nog eens kopen.

Het Exfoliërend Gel Masker kost €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s