Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Voor mijn verjaardag kreeg ik het Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille. Deze week testte ik dit kleimasker uit. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille is een kleimasker met Montmorilloniet-klei en zou geschikt zijn voor elk huidtype. Het kleimasker neemt het overtollig talg op, zuivert je huid en verzacht je huid. Het masker kost €1,95 en kan je in de winkels of hier op de site van Dille & Kamille terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op een vochtige huid. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken en spoel het af met voldoende water. Gebruik het masker 1 à 2 keer per week.

Werkt het masker?

Het Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille is werkelijk een kleimasker. Het voelt als een echt kleimasker aan. In de verpakking is veel masker aanwezig. Je kan het masker dus rijkelijk aanbrengen. Het is een masker dat makkelijk aan te brengen is omdat het niet stroperig is. Het masker is een smeuïge substantie. Het masker heeft een kaki groene kleur. Het masker heeft de geur van een kleimasker waar toch een toets van amandel en honing door komt.

Wanneer je het masker op hebt, is het masker zeer verfrissend. Dat is niet altijd zo met kleimasker. Ze kunnen al eens een verwarmend effect hebben of net helemaal geen verschil in temperatuur geven.

Het kleimasker is geen opdrogend masker. Het masker blijft in de kleivorm die je op je gezicht aanbrengt zitten. Net zoals bij de meeste kleimaskers vind ik het lastig om de klei van je gezicht te krijgen. Door je gezicht gewoon te spoelen lukt het niet. Je haalt het masker er het best af aan de hand van een washandje of tijdens het douchen.

Ik heb zeker het gevoel dat het masker talg verwijdert en dat het mijn huid zuivert. Mijn huid voelt nadien zeker ook zacht aan.

Ik ben zeer tevreden over dit Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille. Ik heb nog een masker hiervan liggen dus deze gebruik ik zeker ook nog op. Ik zou het zeker nog eens kopen.

Het masker kost €1,95 en kan je in de winkels of hier op de site van Dille & Kamille terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Amandel & Honing Mudmask van Dille & Kamille | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s