Anti-Age Eye Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Anti-Age Eye Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Anti-Age Eye Mask van Hema is een sheetmasker voor onder de ogen en is verrijkt met papaja extract. Het oogmasker zou een doffe en vermoeide huid onder de ogen bestrijden voor een jeugdige look. Het oogmasker kost €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Verwijder de beschermfolie en leg de oogmaskers op de schone, droge huid onder de ogen. Na 15 minuten kan je de maskers verwijderen.

Werkt het masker?

Het oogmasker heeft een droge kant en een kant met serum. De kant met het serum is natuurlijk de kant waar de beschermfolie aanwezig is. Oogmaskers met een droge kant en een kant met serum ben ik nog niet tegengekomen. Meestal zijn oogmaskers volledig gedrenkt in serum. Dit was voor mijn verrassend. Eén van de twee oogmaskers zat een beetje geplooid in de verpakking waardoor het masker op die plaats niet mooi bleef zitten, wat jammer is. Qua vorm zijn de oogmaskers twee bonen. Beide maskers hebben exact dezelfde vorm en hebben dezelfde uiteinden. Je kan ze dus niet verkeerd op doen.

Het oogmasker heeft geen specifieke geur.

Het masker is zeker niet specifiek verfrissend en geeft nadien ook geen verfrissend gevoel. Dit had ik met andere oogmaskers wel. Hema geeft ook niet aan dat het een verfrissend masker is, dus daarvoor moet je het masker zeker niet kopen. Het doffe en vermoeide onder mijn ogen is zeker bestreden. Mijn ogen zien er zeker wel fris uit. Of het me er jeugdiger doet uitzien, is relatief.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over het Anti-Age Eye Mask van Hema. Bij een vermoeide blik in mijn ogen zou ik het zeker nog eens gebruiken.

Het oogmasker kost €2,25 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Anti-Age Eye Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s