Charcoal Anti-Mee-Eter Strips van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Charcoal Anti-Mee-Eters Strips van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

De Charcoal Anti-Mee-Eters Strips van Garnier zijn verrijkt met houtskool. Deze strips hechten zich in slechts 10 minuten aan onzuiverheden en helpen mee-eters , overtollig talg en vuil verwijderen. In eerste instantie is het de bedoeling dat je deze strips op je neus gebruikt, maar je kan ze ook op je kin of voorhoofd gebruiken. In de verpakking zijn 10 neusstrips aanwezig. Je kan deze neusstrips voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan deze neusstrips €7,99 ook hier op de site bol.com vinden (momenteel zijn ze 40% afgeprijsd = €4,79).

Hoe te gebruiken?

Maak na het reinigen van je gezicht, je neus, voorhoofd of kin goed nat met water. De strip hecht niet aan een droge huid. Verwijder de folie van de strip met droge handen. Breng de strip aan op je neus, voorhoofd of kin en druk het gelijkmatig en stevig aan om voor een goed contact met je huid te zorgen. Laat 10 à 15 minuten drogen tot de strip hard aanvoelt. Verwijder de strip voorzichtig vanaf de randen naar binnen. Spoel de restjes af met water. Gebruik de strips 2 keer per week voor een optimaal effect. Niet meer dan 3 keer per week gebruiken.

Werken de neusstrips?

Ik testte de strips zowel op mijn neus als op mijn kin.

Net zoals andere neusstrips of poriestrips is het lastig om de strips mooi aan te brengen in de plooitjes van je neus of op de buiging van je kin. Ze komen op sommige plaatsen ook een beetje los (voornamelijk op de buiging van mijn kin).

Ik heb toch het gevoel dat de strips de mee-eters en het vuil op zowel mijn neus als mijn kin effectief verwijderen.

Ik ben over het algemeen tevreden over deze strips, omdat ze vuil en mee-eters verwijderen ondanks ze lossen.

Je kan deze neusstrips voor €6,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan deze neusstrips €7,99 ook hier op de site bol.com vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com via mijn link. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Charcoal Anti-Mee-Eter Strips van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s