Energizing Tisue Masker van Kruidvat | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Energizing Tisue Masker van Kruidvat. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Energizing Tisue Masker van Kruidvat gebruik je het beste voor een vermoeide huid. Dit sheet masker geeft je huid een snelle energieboost. Het masker is verrijkt met avocado-olie en capuaçuboter. Deze ingrediënten verzorgen je huid en geven je huid een zijdezacht gevoel. Daarnaast is het masker ook verrijkt met aloë vera, wat je huid kalmeert en de huidregeneratie stimuleert. Het masker geeft je huid een gevoel van frisheid en nieuwe energie. Je kan het Energizing Tisue Masker voor €0,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig het gezicht (met Kruidvat reinigingsproducten). Vouw het tissue masker open en leg het masker op je gezicht. Verwijder het masker na 8 à 10 minuten. Masseer de resterende lotion in de huid of neem het af met een doge tissue.

Werkt het masker?

Het Energizing Tisue Masker is één van de kleiner sheet maskers die ik al heb getest. Het past net op mijn gezicht. Ik heb zeker geen klein gezicht maar ook geen super groot gezicht. Het masker komt net niet over mijn kin en ik vind de mond- en oogopeningen aan de kleinere kant. Toch past het masker net op mijn gezicht

Het sheet masker heeft geen speciale of opvallende geur. Als je niet zo van geurtjes houd, is dit een ideaal masker.

In het masker zit voldoende serum. Het masker is niet te droog. Daarnaast lekt de serum ook niet uit het masker.

Het masker is zeker verfrissend. Mijn huid zag er ook iets frisser, energierijker en minder vermoeid uit, maar niet echt super veel. Het masker doet zeker deugd.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker. Het is een verfrissend masker maar haalt de vermoeidheid niet 100% uit je gezicht. Logisch als je weet dat het masker maar €0,99 kost. Het masker is iets kleiner dan de meeste masker die ik reeds testte maar paste nog steeds op mijn gezicht.

Je kan het Energizing Tisue Masker voor €0,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

2 gedachten over “Energizing Tisue Masker van Kruidvat | Review

  1. Wat leuk. Ik had ook een sheet masker gekocht maar dan bij de Action daar ga ik morgen een blog van maken. Voor mij voor het eerst dat ik een sheet masker gebruik. Had altijd dat je het erop moest smeren ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s