Anti-Dullness Peel-Off Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Anti-Dullness Peel Off Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Anti-Dullness Peel Off Mask van Hema is verrijkt met grapefruitextract. Dit masker bevat heel veel vitaminen, waaronder vitamine C, die de huid helpen te verkwikken en te laten stralen. Het Anti-Dullness Peel Off Mask kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een dikke, ondoorzichtige, gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Vermijd hierbij de lippen, de ogen, de wenkbrauwen en de haarlijn. Laat het masker 20 minuten intrekken tot het masker droog is. Trek het daarna voorzichtig los beginnend bij de buitenste randen en was de achtergebleven restjes af met warm water.

Werkt het masker?

Net zoals het Anti-Imperfection Peel-off Mask van Hema, is dit Anti-Dullness Peel Off Mask zeer stroperig en lastig om aan te brengen. Het masker lijkt vrij snel op te drogen en het zit in een lastige verpakking. Ook is het lastig om een ondoorzichtige laag aan te brengen vanwege de lichte kleur van het masker. Op de verpakking staat beschreven dat er 4 maskers uit kunnen, maar dit is net niet zo.

Het Anti-Dullness Peel Off Mask heeft een licht fruitige geur maar ruikt voor zeer chemisch.

Het masker is makkelijk te verwijderen. De restjes van het masker kan je ook makkelijk verwijderen met een washandje.

Ik heb het gevoel dat dit masker mijn huid wel wat meer doet stralen, maar ik heb niet het gevoel dat het echt verkwikkend was voor mijn huid.

Dit masker is niet het beste peel off masker van Hema dat ik reeds getest heb. Dan raad ik eerder het Pomegranate Peel Off Face Mask van Hema aan.

Het Anti-Dullness Peel Off Mask kost €2,75 en kan je in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Anti-Dullness Peel-Off Mask van Hema | Review

  1. Nou dat klinkt niet geweldig inderdaad. Ik moest wel lachen want dacht dat dullness op ‘saai’ sloeg, dus ik denk ‘huh? een masker waar je niet saai van wordt’? Maar ze bedoelen natuurlijk heel iets anders. Sorry voor dit off topic verhaal 😉

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s