Schuimende douchegel met rozengeur van Hema | Review

Onlangs ontdekte ik dat Hema een schuimende douchegel met rozengeur in zijn collectie heeft. Deze week testte ik deze schuimende douchegel met rozengeur van Hema uit. Ben je benieuwd naar deze douchegel? Lees dan zeker even mee.

De schuimende douchegel met rozengeur van Hema is een douchegel die geschikt is voor alle huidtypes. De schuimende douchegel met rozengeur zit in een flacon van 75 ml. Dit is een metalen flacon met een plastieken dop. Je kan deze douchegel voor €2,5 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

 

Hoe te gebruiken?

Doe de gel in je hand en maakt het schuimend aan de hand van water. Was je met de douchegel. Spoel het daarna af met water.

Ervaring

De schuimende douchegel met rozengeur heeft werkelijk een subtiele geur van rozen. De douchegel ruikt zeker niet te fel.

De douchegel schuimt al deels als het uit de flacon komt. De douchegel voelt heel zacht aan bij het aanbrengen. Je hoeft ook niet heel veel douchegel te gebruiken.

Na het gebruiken van de douchegel voelde mijn huid zeker en vast proper aan.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze schuimende douchegel.

Je kan deze douchegel voor €2,5 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Schuimende douchegel met rozengeur van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s