Marula Oil Shampoo van Beaver | Review

In juni ontving ik de On The Go Goodiebox. In deze Goodiebox zat een een flesje Marula Oil shampoo van Beaver. Ik ben iemand die zich graag vast houd aan routine qua haarverzorging. Toch was ik zeer benieuwd om deze shampoo uit te proberen. Ben jij ook benieuwd naar deze shampoo? Lees dan zeker even mee.

De shampoo van Beaver is een shampoo uit de Marula Oil-lijn. Deze shampoo zou zowel je hoofdhuid als je haar voeden. Daarnaast hydrateert, herstelt en beschermt de shampoo je haar. De shampoo laat je haar gezond lijken. Het flesje shampoo dat ik in de Goodiebox kreeg is een flesje van 60 ml. Je kan deze shampoo hier op de site van Beaver vinden in een 350 ml-versie of een 730 ml-versie.

 

Werkt de shampoo?

De shampoo is kleurloos en dus ook transparant. Ook heeft de shampoo geen felle geur. De geur die die shampoo heeft is een echte zeepgeur.

Bij het aanbrengen, schuimt de shampoo voldoende. Het schuimt zeker niet te hard.

De shampoo doet mijn haar zeker gezond uit zien. De shampoo heeft geen negatief effect op mijn hoofdhuid. Ik krijg er dus geen pelletjes/roos van. Ik heb ook het gevoel dat de shampoo mijn haar op zekere hoogte verzorgd. Toch heb ik ook het gevoel dat mijn haar net is iets stugger aanvoelt dan bij de shampoo die altijd gebruik.

Ik ben over het algemeen zeker tevreden over deze shampoo.

Je kan deze shampoo hier op de site van Beaver vinden in een 350 ml-versie of een 730 ml-versie.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Marula Oil Shampoo van Beaver | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s