Anti-Oxidant Tiger Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Anti-Oxidant Tiger Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Anti-Oxidant Tiger Sheet Mask van Hema is een sheet masker met de print van een tijgergezicht. Het masker is verrijkt met groene thee-extract en vitamine E en zou de huid beschermen, herstellen en hydrateren. Doordat het masker een tijgergezicht heeft, is het ook tof om er selfies mee te maken of plezier te hebben met vrienden. Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Net zoals bij de andere dierenmaskers, heb ik het gevoel dat de verhoudingen van dit Anti-Oxidant Tiger Sheet Mask van Hema niet kloppen. De oog- en mondopeningen zijn aan de kleine kant en het masker bedekt mijn wangen niet volledig. Net zoals het berenmasker, heeft dit tijgermasker een iets meer chemische geur.

Net zoals de andere dierenmaskers, is dit tijgermasker grappig om op je gezicht aan te brengen. Wanneer het masker is aangebracht, is het een verfrissend masker. Het serum van het masker lekt niet uit het masker.

Het masker heeft zeker een hydraterend effect. Ook heb ik het gevoel dat het masker mijn gezicht beschermt en herstelt.

Buiten de grootte en de iets chemischere geur van het masker ben tevreden over dit masker. Het is zeker fijn om op te doen tijdens een pyjamaparty.

Je kan het masker voor €2,75 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Anti-Oxidant Tiger Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s